Miksi sipsien syömistä on niin vaikea lopettaa? Asiantuntija vastaa - Elämä | HS.fi

Miksi sipsien syömistä on niin vaikea lopettaa? Asiantuntija vastaa

Farmakologian tutkija Andreas Hess Friedrich-Alexander-yliopistosta Saksasta kertoo, miksi sipsien syömiseen jää koukkuun.

20.8.2015 2:00 | Päivitetty 21.8.2015 20:05

Farmakologian tutkija Andreas Hess Friedrich-Alexander-yliopistosta Saksasta:

"Kaupoissa myytävät sipsit sisältävät yleensä noin 35 prosenttia rasvaa ja 50 prosenttia hiilihydraatteja. Rottakokeissa on todettu, että tämä ravintokoostumus herättää nisäkkäissä erityisen voimakkaan ahmimisreaktion.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat