Ranskalainen parisuhde eroaa suomalaisesta, koska puoliso menee lasten edelle eikä uskottomuutta tuomita – kirjailija Helena Liikanen-Renger kertoo, mitä parisuhteen salaisuuksia voimme oppia ranskalaisilta - Elämä | HS.fi
Elämä

Ranskalainen parisuhde eroaa suomalaisesta, koska puoliso menee lasten edelle eikä uskottomuutta tuomita – kirjailija Helena Liikanen-Renger kertoo, mitä parisuhteen salaisuuksia voimme oppia ranskalaisilta

Ranskalaiset pitävät huolta perheestään, viettävät tiiviisti aikaa yhdessä ja ottavat silloin tällöin venttiilihetkiä arjesta, sanoo ranskalaisen miehen kanssa avioitunut Helena Liikanen-Renger. Nyt hän on kirjoittanut kirjan ranskalaisista parisuhteista ja kertoo, mitä niistä voisimme oppia.

Tilaajille

Helena Liikanen-Renger tietää ranskalaisen parisuhteen salat.

Julkaistu: 19.4.2018 10:00, Päivitetty 20.4.2018 8:35

Viisi vuotta sitten vapaa toimittaja ja kirjailija Helena Liikanen-Renger, 40, muutti perheineen Etelä-Ranskaan, Nizzan kupeeseen.

Ranskalaisen miehen kanssa avioitunut Liikanen-Renger opetteli ensin olemaan äiti kahden kulttuurin välillä, kun perheen nyt 4- ja 6-vuotiaat lapset kasvoivat patonkien ja juustojen luvatussa maassa. Kun lapsiluku tuli täyteen, hän halusi ymmärtää, miten ranskalaiset parisuhteet pysyvät pystyssä pikkulapsivaiheessa – ja sen jälkeen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi