Kaikki oleellinen kolesterolista – asiantuntijat kertovat, tarvitseeko terveen pelätä ”kolesteroli­pommeja”, milloin on syytä olla huolissaan ja mitä kannattaa syödä

Kolesterolista ja siihen liittyvästä ravitsemuksesta on liikkeellä yhä vääriä käsityksiä. Tässä jutussa asiantuntijat vastaavat kahdeksaan tärkeään peruskysymykseen kolesterolista.

Ravinnon ja kolesterolin suhteesta elää monia harhaluuloja.

11.5.2018 2:00 | Päivitetty 11.5.2018 10:07

Kolesterolista puhutaan paljon, mutta millaisilla ruokavalinnoilla omiin kolesteroliarvoihin voi oikeasti vaikuttaa ja kuinka paljon? Pitäisikö perusterveen huolestua kolesterolipommeista? Tarvitseeko seurata tutkimusuutisia tietääkseen, mitä milloinkin pitäisi syödä?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat