Kalastaja Ben Henriksson iski kulta­suoneen: Hänen jääkypsytettyä kirjolohtaan tarjoillaan Michelin-ravintolassa ja kalastus­matkoilla osallistujat ihailevat jätti­rysän nostoa - Elämä | HS.fi

Kalastaja Ben Henriksson iski kulta­suoneen: Hänen jääkypsytettyä kirjolohtaan tarjoillaan Michelin-ravintolassa ja kalastus­matkoilla osallistujat ihailevat jätti­rysän nostoa

Ben Henriksson on kalastaja, mutta hänellä on myös kauppa, savustamo ja koko ajan uusia ideoita. Jotta kalastamisesta saa nykyään elannon, pitää kalastajan tehdä paljon muutakin.

Ben Henriksson on kalastaja, koska se on parasta mitä hän tietää.­

20.7.2018 2:00 | Päivitetty 20.7.2018 10:40

Merellä on joskus tuulista, joskus tyyntä. Mutta se, kuinka ­aamut alkavat, pysyy.

Ensin herätys aamuyöllä, sitten kalastushaalari päälle. Sen jälkeen merelle, jossa veneeseen täytyy nostaa kymmenien kilojen painoisia rysiä.

Tällaisia aamuja kalastaja Ben Henrikssonilla on takanaan tuhansia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat