Tarja Rantasen suunnittelema perhosmekko nousi parrasvaloihin Trumpin vierailulla ja se myytiin tunneissa loppuun – todellisuudessa verkkokaupassa oli neljä mekkoa, paljastaa Andiatan toimitusjohtaja - Elämä | HS.fi
Elämä

Tarja Rantasen suunnittelema perhosmekko nousi parrasvaloihin Trumpin vierailulla ja se myytiin tunneissa loppuun – todellisuudessa verkkokaupassa oli neljä mekkoa, paljastaa Andiatan toimitusjohtaja

Andiatan toimitusjohtaja Tarja Rantasta perhosmekon kautta tullut julkisuus hymyilyttää, mutta vaatebisnestä sillä ei pelasteta. ”Se mekko oli ja meni, ei meillä ole sitä enää”, hän sanoo.

Suomalaisen vaatefirma Andiatan perustaja ja toimitusjohtaja Tarja Rantanen.

Julkaistu: 31.8.2018 10:29

Tarja Rantasta jännitti niin, että hänen kätensä tärisivät ja sydän hakkasi. Rantanen oli menossa tapaamaan tärkeää ihmistä, tavaratalo Stockmannin sisäänostajaa Helsingin Pitäjänmäessä. Elettiin vuotta 1986.

Rantanen oli 25-vuotias ja perustanut juuri oman yrityksen, naistenvaatteisiin erikoistuneen Andiatan. Hänellä oli kädessään mallistopussi, jossa oli vaateliikkeen ensimmäinen mallisto. Siihen kuului viitisentoista mustavalkoista viskoosimekkoa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi