Tulevaisuuden ruokatrendi on yksinsyöminen, uskoo tutkija Sami Koponen – Hollannissa on jo ravintoloita, joissa on vain yhden hengen pöytiä - Elämä | HS.fi

Tulevaisuuden ruokatrendi on yksinsyöminen, uskoo tutkija Sami Koponen – Hollannissa on jo ravintoloita, joissa on vain yhden hengen pöytiä

Syöminen ei tarkoita enää vain sitä, että vatsa täytetään ruualla, sanoo ruokakulttuurin tutkija Sami Koponen. Foodiet eli ruokahifistelijät ovat kiinnostuneita siitä, mitä lehmä on syönyt ja kuka kahvin on paahtanut.

Sami Koponen tutkii ruokaa Helsingin yliopistolla.­

22.9.2018 2:00 | Päivitetty 22.9.2018 7:56

Tutkija Sami Koponen haarukoi suuhunsa kuusenkerkillä maustettua kananrintaa ja nokkos-spelttipuuroa. Ateria näyttää maistuvan muillekin lounasvieraille Helsingin keskustan trendiravintolassa.

Mutta huomatkaa: nyt ei ole kyse pelkästään vatsan täyttämisestä vaan elämyksestä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat