Vaatimaton lääkäri Helsingin Töölöstä lentää maailmalla hoitamassa Kimi Räikköstä ja Sebastian Vetteliä, mutta siitä tietää vain harva - Elämä | HS.fi

Vaatimaton lääkäri Helsingin Töölöstä lentää maailmalla hoitamassa Kimi Räikköstä ja Sebastian Vetteliä, mutta siitä tietää vain harva

Vielä 1970-luvulla formulakuljettajalle riitti aamupalaksi tupakka ja kuppi kahvia ja sivutörmäyssuojaksi paksut pulisongit. Nyt on toisin. Sen tietää lääkäri Petri Helenius, joka toimii osana menestyimpien formula 1 -kuljettajien lääkintätiimiä.

Harva tietää, että töölöläinen Petri Helenius on myös F1-lääkäri.

23.11.2018 2:00

Kaikesta päätellen lääkäri Petri Helenius on vaatimaton mies, joka ei välitä julkisuudesta. Helenius nimittäin työskentelee yhdessä maailman suurimmassa valokeilassa, mutta juuri kukaan ei tiedä sitä.

Liikuntalääketieteeseen erikoistunut Helenius, 52, pitää vastaan­ottoaan Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa Kampissa. Pihlajalinnan esittelytekstissä luetellaan, että Helenius on Helsingin IFK:n jääpallo- ja jääkiekkojoukkueiden, Dickenin käsipallojoukkueen sekä Suomen taitoluistelumaajoukkueen lääkäri.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat