Ykä Babitzin on nähnyt paljon kuolemaa, ja vaikein niistä oli Sammy-veljen: Hautajaisista tuli kaaos, ja siksi Kirkan kuoltua perhe toimi eri tavalla - Elämä | HS.fi
Elämä

Ykä Babitzin on nähnyt paljon kuolemaa, ja vaikein niistä oli Sammy-veljen: Hautajaisista tuli kaaos, ja siksi Kirkan kuoltua perhe toimi eri tavalla

Ykä ja Marjut Babitzin ovat tehneet hautauurnia lähes 40 vuotta. ”Kuolema on ollut arkeamme. Oikeastaan kuolema on ystävämme”, Babitzinien muusikkosukuun kuuluva Ykä sanoo.

Tilaajille

Ykä ja Marjut Babitzinin valmistamat hautauurnat tehdään alusta loppuun käsin. ”Valmistaminen vaatii voimaa ja tekniikkaa”, Ykä Babitzin kertoo.

Julkaistu: 13.4.2019 2:00, Päivitetty 13.4.2019 8:27

Pa-dam, pa-dam, kuuluu jykevän bassobaritonin ääni raaseporilaisen omakotitalon seinän läpi. Georgij ”Ykä” Babitzinilla on tapana avata ääntään kotona.

Kun ovi aukeaa, vastassa ovat paitsi Ykä Babitzin ja hänen vaimonsa Marjut Babitzin myös viisi eri­kokoista koiraa. Hännät viuhuvat levyltä kuuluvan musiikin tahtiin. Kaksi snautseria on perheen omia, loput kolme hoidossa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi