Martti Paatelalla oli 90 sekuntia aikaa keksiä yritys­idea: Sijoittaja innostui ja nyt Paatela kehittelee kasvis­ruokaa paatuneille lihan­syöjille - Elämä | HS.fi
Elämä

Martti Paatelalla oli 90 sekuntia aikaa keksiä yritys­idea: Sijoittaja innostui ja nyt Paatela kehittelee kasvis­ruokaa paatuneille lihan­syöjille

Nälkäinen ihminen ei ota riskejä, vaan hän haluaa syödä sitä, mitä on tottunut syömään, uskoo Martti Paatela. ”Jos valitsee väärän ruuan, koko päivä on pilalla.”

Martti Paatela on suunnitellut ruokalistaa yhdessä kasvisruokaa ja ranskalaista keittiötä tuntevien kokkien kanssa. Taustalla oikealla ruokaa valmistaa Petja Herranen. Kuva: kari pullinen

Julkaistu: 29.6.2019 2:00, Päivitetty 29.6.2019 15:29

Kasvipohjainen ruoka on ympäristöystävällistä ja terveellistä. Se vähentää hiilidioksidipäästöjä ja vakavia sairauksia, kuten kakkostyypin diabetesta sekä sydän- ja verisuonitauteja.

Kasvipohjainen ruoka on lähes täydellistä. Siinä on vain yksi ongelma. Ja se on sitäkin isompi ongelma, sillä onhan kyse ruuasta.

Maku.