Suorittaminen läkähdyttää meitä korona-aikana, sanoo Maaret Kallio – Lähetä kysymyksesi psykoterapeutille - Elämä | HS.fi
Elämä|Koronavirus

Suorittaminen läkähdyttää meitä korona-aikana, sanoo Maaret Kallio – Lähetä kysymyksesi psykoterapeutille

Maaret Kallio puhuu suorittamisesta, armollisuudesta ja armottomuudesta tänään perjantaina kello 19 HS:n Facebook-kanavalla. Tämän jutun kautta voit lähettää hänelle kysymyksesi.

Maaret Kallio puhuu suorittamisesta, armollisuudesta ja armottomuudesta kello 19 HS:n Facebook-kanavalla.

Julkaistu: 8.5. 9:57

Arki myllertyi Suomessa uuteen asentoon maaliskuun puolivälissä, kun Suomi asetettiin poikkeustilaan, ja jokainen kohtasi sen myötä omat haasteensa. Yksi esiinnoussut teema on ollut suorittaminen ja suorituspaineet, sanoo kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio.

Lapsiperheiden ja pariskuntien suorituskeskeisestä elämästä hän on ollut huolissaan jo aiemmin, eikä elämä poikkeusajassa ole ainakaan lieventänyt paineita. Kallio puhuu suorittamisesta, armollisuudesta ja armottomuudesta tänään perjantaina kello 19 HS:n Facebook-kanavan suorassa lähetyksessä. Hän myös vastaa lukijoiden kysymyksiin teemasta. Voit lähettää oman kysymyksesi hänelle alla olevan kyselyn kautta.

Jaksoaan varten Kallio on haastatellut kouluttajapsykoterapeutti, työterveyspsykologi Liisa Uusitalo-Arolaa.

Maaret Kallion suorat lähetykset ovat osa HS:n Suomi auttaa -kampanjaa, jonka tarkoitus on tarjota apua ja ymmärrystä poikkeusaikana sekä liittää ihmisiä yhteen. Siksi myös Kallion livelähetykset ovat ilmaiseksi katsottavina Youtubessa. Viime viikon jaksossa käsiteltiin itseymmärrystä, ja jakson voi katsoa tästä.

Ensi viikon perjantaina 15. toukokuuta Kallio vetää toistaiseksi viimeisen livelähetyksensä. Sen teemana on tulevaisuus, arvot ja toivo. Voit lähettää myös siihen liittyviä kysymyksiä alla olevan kyselyn kautta. Keskustelu alkaa joka perjantai kello 19.

Poikkeusolot|Jos kuulut siihen joukkoon, jolle korona-aika on synnyttänyt lähinnä oivalluksia, olet etuoikeutettu, sanoo Maaret Kallio – Nyt hän kertoo, millaisia huomioita on tehnyt suomalaisten huolista

Kolumni|Sinunkin mielessäsi asuu pieni lapsi, ja juuri nyt hänellä voi olla erityisen tärkeää asiaa

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi