Moni käyttää tiettyjä lauseita riidellessään kumppaninsa kanssa, ja yleensä ne vain pahentavat tilannetta – Psykoterapeutti kertoo, mitä viisi tyypillistä tokaisua paljastavat niiden käyttäjästä - Elämä | HS.fi
Elämä|Parisuhde

Moni käyttää tiettyjä lauseita riidellessään kumppaninsa kanssa, ja yleensä ne vain pahentavat tilannetta – Psykoterapeutti kertoo, mitä viisi tyypillistä tokaisua paljastavat niiden käyttäjästä

Parisuhteeseen kuuluvat toisinaan niin kepeä kinastelu kuin raju riitelykin. Monella on tapana satuttaa kumppania eritoten tietyillä, tasaisin väliajoin toistuvilla lauseenparsilla. Mutta mistä nämä heitot oikein kertovat?

Tilaajille

Harmitteletko kumppanillesi, ettei tämä ota sanojasi kuuleviin korviinsa? Psykoterapeutti neuvoo, mitä tilanteessa kannattaisi sanoa.

Julkaistu: 4.6. 11:00, Päivitetty 4.6. 20:24

No mitä mä sanoin. Olisit vaan uskonut mua. Tästähän mä just varottelin.

On olemassa joukko tokaisuja, joita etenkin seurustelevat parit tapaavat arjessaan viljellä. Jos tietosanakirjassa olisi kohta sille, miten kumppanin verenpaineen saa kohoamaan muutamassa sekunnissa, nämä lausahdukset roikkuisivat siellä itsepäisesti.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi