Yli 30 vuotta seurustellut Harriet Rabb tajusi koronakeväänä avioliiton taloudelliset hyödyt ja kosi vihdoin miestään – Näin hän säästäisi aviopuolisona 19 200 euroa - Elämä | HS.fi

Yli 30 vuotta seurustellut Harriet Rabb tajusi koronakeväänä avioliiton taloudelliset hyödyt ja kosi vihdoin miestään – Näin hän säästäisi aviopuolisona 19 200 euroa

Avioliitto hyödyttää puolisoita taloudellisesti ainakin 12:lla eri tavalla. Osa eduista syntyy puolison kuollessa ja osa jo puolison eläessä. Tässä jutussa käymme taloudelliset hyödyt kattavasti läpi.

Liittyykö avioliittoon instituutiona niin paljon odotuksia, että avioliitto ajautuu odotusten takia karille? On paljon odotuksia, millainen kumppanin pitäisi olla, millainen parisuhteen pitäisi olla ja millaista perhe-elämän pitäisi olla. Suhde on kuitenkin ihmisten välillä, ei paperilla, päättelee Harriet Rabb, 49. Kuvassa Rabb miehensä kanssa suhteen alkumetreillä.

18.8.2020 2:00 | Päivitetty 18.8.2020 9:54

Tamperelainen Harriet Rabb oli levoton. Hän oli juuri lukenut ensimmäisiä julkisuuteen tulleita koronan kuolleisuuslukuja, etenkin Italiasta. Ajatus tuli Rabbin mieleen kuin salama kirkkaalta taivaalta – ei rakkaus, vaan kuolema.

Avomies oli menossa nukkumaan, kun Rabb meni puhumaan hänelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat