Trump petti suurimmat lupauksensa – muurihanke on jumissa, Clinton vapaana, Obamacare paikoillaan ja ”suonkuivattajan” omat verotiedot julkaisematta - Trumpin 100 päivää | HS.fi

Trump petti suurimmat lupauksensa – muurihanke on jumissa, Clinton vapaana, Obamacare paikoillaan ja ”suonkuivattajan” omat verotiedot julkaisematta

Sadan virassaolopäivän jälkeen presidentin suurin saavutus on korkeimman oikeuden tuomari­nimitys. Moni Trumpin ”Gettysburgin puheessa” antama lupaus on pahoin vettynyt tai kokonaan haudattu. HS:n kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski ja toimittaja Saska Saarikoski arvioivat Trumpin sataa päivää tänään Facebook-livessä klo 18.

28.4.2017 2:00 | Päivitetty 28.4.2017 11:33

Washington

Yksikään Yhdysvaltain presidentti ennen Donald Trumpia ei ole tehnyt yhtä yksityiskohtaisia lupauksia siitä, mitä hän aikoo tehdä heti presidenttikautensa aluksi. 

Viime lokakuussa Trump seisoi Yhdysvaltain sisällissodan taistelupaikalla Gettysburgissa ja julkisti ”sopimuksen Donald J. Trumpin ja amerikkalaisäänestäjän välillä”. Sopimuksessa oli 28 lupausta ensimmäisen sadan päivän ajalle.

Luitko jo nämä?