Lataa HS sovellus ja osallistu Flow lippupaketin arvontaan.

Flow arvonta 2017

Osallistut Flow lippupaketin arvontaan ladattuasi Hesarin sovelluksen (Android, iOS tai Windows) ja tilaamalla sovelluksen kautta maksuttoman 2 viikon tutustumistilauksen (HS Digi) 25.07.2017 – 04.08.2017 välisenä aikana. Voit osallistua arvontaan myös tilaamalla vastaavana aikana HS Digi tutustumistilauksen verkon kautta (esim. HS.fi/testaa). Voittaja saa palkinnoksi sisäänpääsyn kahdelle hengelle perjantaina 11.08.2017 Flow festareille Helsingin Suvilahdessa (Arvo 198 €).

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun nimi ja ajankohta: Hesarin Flow arvonta 2017


Kaikki Hesarin älypuhelin- tai tablettisovelluksen ladanneet ja maksuttoman 2 viikon tutustumistilauksen (HS Digi) kilpailuajankohtana onnistuneesti tehneet käyttäjät osallistuvat Flow lippupakettien arvontaan.

Myös verkon kautta ko. ajankohtana tehdyt uudet tutustumistilaukset osallistuvat automaattisesti arvontaan (HS.fi/testaa).

Kilpailu järjestetään 25.07.2017 – 04.08.2017 välisenä aikana. Kilpailussa arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Flow festivaaleille pe 11.08.2017 Helsingin Suvilahdessa.


2. Kilpailun järjestäjä


Sanoma Media Finland Oy/Helsingin Sanomat, Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki


3. Ohjeet ja säännöt kilpailuun osallistumiseen


Lataa Hesarin sovellus joko Google Play, App Store tai Windows Store sovelluskaupasta.

Avaa sovellus ja tilaa Hesarin maksuton 2 viikon tutustumistilaus (HS Digi) klikkaamalla jotakin timanttiartikkelia tai näköislehteä. Voit osallistua arvontaan myös tilaamalla tutustumistilauksen verkon kautta (esim. HS.fi/testaa). Vain onnistuneen tutustumistilauksen kilpailuaikana tehneet osallistuvat arvontaan.


Arvonnassa huomioidaan vain 04.08.2017 mennessä Hesarin sovellusten kautta onnistuneesti tehdyt uudet 14 päivän HS Digi tutustumistilaukset. Jos olet jo lunastanut Hesarin tutustumistilauksen tai muun tarjousjakson (14 pv maksuton HS Digi tai esim. HS Digi 1.kk 0€/1€) viimeisen 3kk aikana, et voi tehdä uutta tutustumistilausta.


Voittajalle ilmoitetaan voitosta ma 7.8 aikana. Muille ei lähetetä erillistä vastausta.

• Kilpailuun osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

• Kilpailuun saa osallistua kerran per henkilö.

• Myös Helsingin Sanomien tilaajat voivat osallistua arvontaan.

• Sanoma Media Finland voi olla yhteydessä osallistujiin ja pyytää lisätietoja.

• Voittajan tulee pyynnöstä toimittaa Sanoma Media Finlandille yhteystietonsa palkintoa varten.

• Mikäli voittaja ei voi tai halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan palkinnolle välittömästi uusi voittaja.

• Mikäli voittaja ei reagoi Sanoma Media Finlandin viestiin voitosta kolmen päivän kuluessa, arvotaan palkinnolle uusi voittaja.

• Sanoma Media Finlandilla on oikeus sulkea kilpailun ulkopuolelle henkilö, joka rikkoo kilpailun sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja.

• Sanoma Media Finland ja sen henkilökunta, kampanjan muut toteuttajat tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

• Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei saa siirtää toiselle. Voittajien tulee ottaa palkintonsa vastaan itse tai halutessaan kieltäytyä koko palkinnosta. Viime mainitussa tapauksessa palkinnolle arvotaan välittömästi uusi voittaja. Voitto ei sisällä matka- tai muita kuluja.

• Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Sanoma Media Finland Oy/Helsingin Sanomat, Töölönlahdenkatu 2, PL 65, 00089 SANOMA.

• Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan lakia, hyvää tapaa ja näitä kilpailusääntöjä.


4. Henkilötiedot


Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän omilla internetsivuilla tai Facebook-sivuilla.