Muhennoksella täytetyt makkarakupit

Makkarakupit ovat varsin koristeellista ruokaa täytettyinä. Samalle vadille saadaan yltäkyllin värikkyyttä, jos raastetaan vihannesmyllyllä riveihin lanttua, porkkanaa ja punajuurta. Raakaraasteet maistuvat lapsillekin.

13.11.2018 2:00

HS 13.11.1968

Makkara leikataan kuorineen n. 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, jotka käristetään nopeasti kuumassa pannussa ja täytetään valmiilla, kuumalla muhennoksella.

Jos porkkana-omenakastiketta on jäänyt edellisestä päivästä tähteeksi, lisätään joukkoon pieni rasiallinen pakasteherneitä, jotka saavat kiehua kastikkeessa kypsiksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Historia