Ruoan tuoksuja ulkokeittiöstä - Historia | HS.fi

Ruoan tuoksuja ulkokeittiöstä

Kaukalogrilli on omiaan vaateliaalle ulkoilmaruoanlaittajalle, varsinkin jos siihen on yhdistetty veivi. Huomattavasti yksinkertaisemmillakin välineillä saa kuitenkin erinomaisia tuloksia.

24.7.2019 2:00

HS 24.7.1969

Ulkoilmagrillausta pidetään kalliina ruoanlaittotapana.

Kuitenkin grillauksesta selviää yksinkertaisin ja halvoin välinein, eikä aterian aineidenkaan tarvitse olla tavallista arkiruokaa kummempia, esim. aluksi tavallinen jauheliha sopii grilliruokiin.

Tamperelainen kondiittorimestari Juhani Linkosuo on kokeillut ulkoilmaruoanlaittoa jo useiden vuosien ajan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Historia