Rasvakahvi-ilmiö saapui Suomeen – kahviin lorautetaan nyt voita ja öljyä - Hyvinvointi | HS.fi

Rasvakahvi-ilmiö saapui Suomeen – kahviin lorautetaan nyt voita ja öljyä

Kuuma kahvi kaadetaan tehosekoittimeen. Sekaan kaapaistaan ruokalusikalliset voita ja yleensä kookosöljystä valmistettua MCT-öljyä. Ei muuta kuin kone surisemaan ja juoma sekaisin. Näin valmistuu kahvi- ja terveysintoilijoiden uusin hitti, rasvakahvi.

1.12.2014 14:12 | Päivitetty 2.12.2014 8:28

Kuuma kahvi kaadetaan tehosekoittimeen. Sekaan kaapaistaan ruokalusikalliset voita ja yleensä kookosöljystä valmistettua MCT-öljyä. Ei muuta kuin kone surisemaan ja juoma sekaisin.

Näin valmistuu kahvi- ja terveysintoilijoiden uusin hitti, rasvakahvi.

Hyvinvointivalmentaja Jukka Joutsiniemi muistaa epäilleensä kahvin makua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat