Moni huomaa syövänsä poikkeusoloissa enemmän kuin ennen – Asiantuntija kertoo kolme syytä ilmiölle ja neuvoo, miten herkuttelun saa hallintaan

Syömme kriisin kynnyksellä, koska kylläisyys poistaa pelontunnetta. Jotta tunteista saa jälleen otteen, hermosto täytyy saada rauhoittumaan, sanoo ravitsemusterapeutti Anette Palssa.

Juuri nyt syömisestä ei kannata hankkia ylimääräistä stressiä, sanoo ravitsemusterapeutti.

26.3.2020 9:53

Tekee mieli syödä, koko ajan.

Etätyönteon tueksi tuntuu tarvitsevan jatkuvasti naposteltavaa. Kotikaranteeniin viikoksi varatut herkut on syöty jo toisena päivänä. Keittiössä tuoksuu pulla, juustokakku ja sämpylä ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat