Kovat ajat saattavat vaikuttaa arvoihin pysyvästi – Lähetä mietteesi psykoterapeutti Maaret Kalliolle - Hyvinvointi | HS.fi
Hyvinvointi

Kovat ajat saattavat vaikuttaa arvoihin pysyvästi – Lähetä mietteesi psykoterapeutti Maaret Kalliolle

Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio vastaa lukijoiden kysymyksiin tulevaisuudesta.

Julkaistu: 15.5. 10:35

Koulut ja päiväkodit avasivat ovensa ja yhteiskunnassa on varovaista toivoa siitä, ettei poikkeusaika kestä ikuisesti. Miten asettaa oma pää kohti normaalimpaa arkea? Siihen antaa perjantai-iltana eväitä kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio. Jutun lopusta löytyvällä linkillä voit lähettää hänelle oman kysymyksesi tai mietteesi kommentoitavaksi.

Kallio on pitänyt HS:n Facebook-kanavalla livekeskusteluja maaliskuun puolivälistä lähtien. Tänään on hänen toistaiseksi viimeisin livelähetyksensä. Sen teema ovat toivo, tulevaisuus ja arvot.

”Suuntaan kuulijoiden katsetta pidemmälle. Etsin toivon paikkoja sekä myös arvojen kirkastumisen mahdollisuuksia kovien aikojen keskellä”, Kallio sanoo.

Lähetyksen lopussa Kallio summaa kuluneita jaksoja yhteen ja pohtiin, miten tunnelmat yhteiskunnassa ja ihmisten mielissä ovat muuttuneet.

Maaret Kallion suorat lähetykset ovat osa HS:n Suomi auttaa -kampanjaa, jonka tarkoitus on tarjota apua ja ymmärrystä poikkeusaikana sekä liittää ihmisiä yhteen. Kallion livelähetykset ovat ilmaiseksi katsottavina myös Youtubessa.

Keskustelu alkaa tänään perjantaina kello 19 HS:n Facebook-kanavalla. Kysymyksesi voit lähettää tästä.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi