Monella suomalaisella on lounasaikaan tapa, joka pahentaa ilmavaivoja – Asiantuntija kertoo yksinkertaiset vinkit vaivan helpottamiseen

Ilmavaivojen syntymiseen vaikuttaa ruoka, jota syömme – mutta myös se, miten syömme, sanoo laillistettu ravitsemusterapeutti Tomi Valtanen.

Lounasta ei kannata hotkia, sillä se kerryttää suolistoon ilmaa.

11.2.2021 2:00 | Päivitetty 11.2.2021 19:46

Juttu on osa Minä väitän -sarjaa, jossa yksi asiantuntija kertoo näkemyksensä jostakin omaan alaansa liittyvästä kiinnostavasta aiheesta.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Tomi Valtanen:

”Ilmavaivoja ei pidä demonisoida, sillä ne ovat normaali ja hyödyllinen asia ja osa terveen ruuansulatuskanavan toimintaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat