Monella suomalaisella on lounasaikaan tapa, joka pahentaa ilmavaivoja – Asiantuntija kertoo yksinkertaiset vinkit vaivan helpottamiseen
Ilmavaivojen syntymiseen vaikuttaa ruoka, jota syömme – mutta myös se, miten syömme, sanoo laillistettu ravitsemusterapeutti Tomi Valtanen.
Lounasta ei kannata hotkia, sillä se kerryttää suolistoon ilmaa. Kuva: CSP_yuris010
Anette Kärkkäinen HS
11.2.2021 2:00 | Päivitetty 11.2.2021 19:46
Juttu on osa Minä väitän -sarjaa, jossa yksi asiantuntija kertoo näkemyksensä jostakin omaan alaansa liittyvästä kiinnostavasta aiheesta.
Laillistettu ravitsemusterapeutti Tomi Valtanen:
”Ilmavaivoja ei pidä demonisoida, sillä ne ovat normaali ja hyödyllinen asia ja osa terveen ruuansulatuskanavan toimintaa.