Psykoterapeutti Maaret Kallio vastaa lukijoiden kysymyksiin suorassa lähetyksessä – nyt voit jättää oman kysymyksesi - Hyvinvointi | HS.fi

Psykoterapeutti Maaret Kallio vastaa lukijoiden kysymyksiin suorassa lähetyksessä – nyt voit jättää oman kysymyksesi

Maaret Kallio vastaa HS:n lukijoiden korona-ajan nostattamiin kysymyksiin perjantaina suorassa lähetyksessä.

Psykoterapeutti Maaret Kallio vastailee HS-livelähetyksissä lukijoiden kysymyksiin.­

8.3. 14:09

Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallion suorat lähetykset Helsingin Sanomien verkkosivuilla saavat jatkoa. Lähetyksistä ensimmäinen on tämän viikon perjantaina 12. maaliskuuta kello 19–20.

Viime keväänä livelähetykset nousivat huippusuosituiksi. Niissä pureuduttiin erilaisiin teemoihin sen mukaan, mikä lukijoita ja katsojia erityisesti askarrutti. Samoin toimitaan tälläkin kerralla.

Nyt kolmen viikon koronasulku on juuri alkanut. Ensimmäisistä koronapandemiaan liittyvistä rajoitustoimista on tällä viikolla kulunut jo vuosi. Miten ihmiset jaksavat? Maaret Kallio vastaa tähän ja moneen muuhun ajankohtaiseen kysymykseen.

Mitä sinä haluaisit psykoterapeutti Kalliolta kysyä? Lähetä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta. Voit lähettää kysymykset nimettömänä. Kysymykset lähetetään Kalliolle ja hän valitsee niistä ne, joita lähetyksessä on mahdollista käsitellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat