Teitkö kirpputorilta halvan löydön, joka paljastui arvokkaaksi? Kerro HS:n kyselyssä elämäsi parhaasta kaupasta - Hyvinvointi | HS.fi

Teitkö kirpputorilta halvan löydön, joka paljastui arvokkaaksi? Kerro HS:n kyselyssä elämäsi parhaasta kaupasta

Joskus kirpputorilta tarttuu mukaan yllättäviä löytöjä, joiden arvo paljastuu ehkä itsellekin vasta myöhemmin. HS tekee nyt juttua aiheesta, ja kerää lukijoiden kokemuksia heidän elämänsä parhaista diileistä.

Kirpputoreilta, huutokaupoista tai vaikka tuttavien kaapeista voi tehdä joskus yllättäviä löytöjä.

11.6. 14:15

Kasakaupalla pölyisiä sarjakuvia ja torneittain astioita ja maljakoita. Kirpputorien koluaminen on hauskaa, ja aina on mahdollisuus löytöihin.

Jos hyvin käy, silmiin voi osua varsinainen aarre. Mukaan saattaa tarttua tavara, jonka arvosta sen myyjällä ei välttämättä ole hajuakaan. Toisinaan arvo voi paljastua itsellekin vasta myöhemmin.

HS tekee nyt juttua yllättävistä löydöistä, joita ihmiset ovat tehneet. Käytettyjä tavaroita on voinut löytyä perinteisten kirpputorien lisäksi esimerkiksi netistä, tuttavien kaapeista tai huutokaupoista.

Ehkä olet bongannut keräilyharvinaisuudeksi paljastuneen kirjan tai satojen eurojen arvoisen korun, jonka ostit itse pilkkahintaan. Tai kenties olet myynyt erityisen arvokkaaksi paljastuneen muumimukin eteenpäin ja jäänyt kaupasta voitolle.

Keräämme aiheesta lukijoiden kokemuksia ja etsimme mahdollisia haastateltavia aihetta käsittelevään juttuun.

Oletko tehnyt elämäsi löydön, josta haluat nyt kertoa? Oletko kirpputorihaukka ja haluaisit jakaa parhaat vinkkisi löytöjen tekemiseen myös muille?

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa. Toimittaja saattaa myös ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet kyselyn lopussa luvan haastatteluun.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat