Moni ripustautuu perinteiseen unelmaan pari­suhteesta, vaikka itselle voisi sopia toisen­lainen järjestely – Asian­tuntija kertoo, mitä romanttista suhdetta rakentaessa kannattaa ottaa huomioon

Henk.koht.-palstalla käsitellään lukijoiden ihmissuhdeaiheisia kysymyksiä. Tällä kertaa lukija pohtii, miten saada seksikumppanista syvempi ihmissuhde. Jutun lopussa voit ehdottaa omaa kysymystäsi palstalle.

Seksisuhteita pidetään usein pinnallisempina kuin perinteisiä parisuhteita. Näin ei kuitenkaan välttämättä tarvitsisi olla, asiantuntija sanoo.

26.12.2021 11:00 | Päivitetty 26.12.2021 13:24

HS:n lukija kirjoittaa:

Tapasin deittisovelluksessa ihmisen, jonka kanssa päädyin suoraa päätä sänkyyn. Aluksi vaikutti ilmeiseltä, että kyse on vain fyysisestä suhteesta, vaikka tunnemme selvästi vetoa toisiamme kohtaan.

Muutamien seksitreffien jälkeen minusta on kuitenkin alkanut tuntua, että haluaisin tutustua häneen paremmin ja mahdollisesti kehittää syvempää kumppanuutta. Olen kuitenkin epävarma siitä, sovimmeko todella yhteen – kuten myös siitä, mitä tämä kumppanini asiasta mahdollisesti ajattelee. Voiko seksisuhde muuttua parisuhteeksi? Ja miten se tehdään?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat