Nyt alkaa kaikkien aikojen suurin En ole koskaan -peli! Osallistu kyselyyn ja kerro, mitä juuri sinä et ole koskaan kokenut - Hyvinvointi | HS.fi

Nyt alkaa kaikkien aikojen suurin En ole koskaan -peli! Osallistu kyselyyn ja kerro, mitä juuri sinä et ole koskaan kokenut

Onko sinulla takataskussasi valttikortti, jolla voisi voittaa jopa maanlaajuisen En ole koskaan -pelin? Helsingin Sanomat etsii yllättävimpiä asioita, joita ihmiset eivät ole koskaan tehneet.

3.12.2021 9:55 | Päivitetty 4.12.2021 10:40

Uskotko, ettet ole koskaan tehnyt jotain sellaista, jota kaikki muut ovat tehneet? HS käynnistää nyt pelin, jossa menestyminen ei edellytä kokeneisuutta – päinvastoin siitä on haittaa.

Illanistujaisista tutussa En ole koskaan -pelissä tarkoitus on yksinkertaisesti keksiä asia, jota muut pelaajat ovat elämänsä aikana tehneet, mutta itse ei.

Joku ei ehkä ole koskaan käynyt ongella. Toiselle sitruunan maistaminen voi olla täysin vieras kokemus. Kenties jossain on ihminen, joka omasta halustaan ei ole koskaan astunut jalallakaan kotikuntansa ulkopuolelle.

HS kerää kokemuksia kokemattomuudesta kyselyllä. Erikoisimmat ja yllättävimmät vastaukset pääsevät mukaan Suomen suurimpaan En ole koskaan -peliin, jonka lopullinen voittaja julistetaan HS:n jutussa.

Vain yhteystietonsa jättäneiden henkilöiden vastaukset voivat päästä mukaan peliin. Kyselyyn syötettyjä henkilötietoja ei julkaista eikä jaeta eteenpäin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat