Muistatko, kun sydämesi särkyi ensimmäisen kerran? Vastaa kyselyyn ja kerro, millaista se oli - Hyvinvointi | HS.fi

Muistatko, kun sydämesi särkyi ensimmäisen kerran? Vastaa kyselyyn ja kerro, millaista se oli

Ensimmäiset sydänsurut piirtyvät monen ihmisen muistoihin tarkasti. Kerro, miltä tuntui, kun sydämesi särkyi.

Myös ensimmäiset sydänsurut piirtyvät monen ihmisen muistoihin tarkasti. On riipaisevaa, kun sydän ensimmäistä kertaa todella särkyy.

22.12.2021 15:37

Moni muistaa ensirakkauden loppuelämänsä, sillä ensimmäinen rakastuminen on usein hullaannuttava ja jännittävä kokemus. Ensirakkauden syttyessä rakastumiselle tyypillinen järisyttävä hormoni- ja tunnemyrsky iskee ensimmäistä kertaa. Se on ihanaa – ja ehkä vähän pelottavaakin.

Useimpia ensirakkauksia yhdistää tunteiden myllerryksen lisäksi se, että ne loppuvat jossain vaiheessa elämää. Toisilla ensirakkaus kestää vain pienen hetken, toisilla se taas voi johtaa monenkymmenen vuoden parisuhteeseen.

Myös ensimmäiset sydänsurut piirtyvät monen ihmisen muistoihin tarkasti. On riipaisevaa, kun sydän ensimmäistä kertaa todella särkyy.

Sydänsuruihin saattaa liittyä esimerkiksi petetyksi tulemisen tunteita, surua, pelkoa tai jopa epätoivoa. Toisaalta joskus sydämen särkymisen aikana voi tuntea haikeutta, helpotusta tai vapautumisen tunnetta.

HS tekee juttua ensimmäistä sydänsuruista. Osallistu kyselyyn ja kerro, kuinka sydämesi ensimmäisen kerran särkyi. Miltä se tuntui?

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat