Miten paheneva koronatilanne vaikuttaa joulunviettoosi? Vastaa HS:n kyselyyn - Hyvinvointi | HS.fi

Miten paheneva korona­tilanne vaikuttaa joulun­viettoosi? Vastaa HS:n kyselyyn

Osallistu HS:n kyselyyn ja kerro, onko paheneva koronatilanne aiheuttanut ristiriitoja joulunvieton suunnittelussa.

Ovatko kaikki lähipiirissä samaa mieltä siitä, miten joulua tänä vuonna pitäisi viettää?

17.12.2021 15:29

Joulu on kohta täällä. Koronaviruksen omikronvariantti leviää kuitenkin voimakkaasti, ja moni miettii nyt, miten joulua uskaltaa viettää.

Onko tulossa taas seuraava joulu, jolloin kaikkia sukulaisia ei uskalleta kutsua samaan joulupöytään? Vietetäänkö teillä vielä koronajoulua vain samassa taloudessa asuvien kesken?

Joulunvietosta on keskusteltava viimeistään nyt. Miten sinun lähipiirissäsi on asiasta puhuttu? Vallitseeko teillä yksimielisyys asiasta vai onko teillä ristiriitoja?

Saako myös rokottamaton ystävä tai sukulainen tulla samaan joulupöytään riskiryhmään kuuluvan kanssa? Voiko jouluvierailta kysyä koronapassia?

HS tekee juttua koronatilanteen heijastumisesta joulunviettoon.

Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro, miten synkkenevä koronatilanne ja rajoitukset vaikuttavat sinun ja lähipiirisi joulunviettoon.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat