Mitä haluaisit kysyä lasten koronarokotuksista? Vastaa kyselyyn - Hyvinvointi | HS.fi

Mitä haluaisit kysyä lasten koronarokotuksista? Vastaa kyselyyn

HS tekee 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotuksista jutun, jossa vastataan lukijoiden kysymyksiin. Mitä sinä haluaisit tietää?

Joulukuussa riskiryhmien rokotuksessa lapsi sai valita tarran rokotuksen jälkeen Helsingin Jätkäsaaressa.

4.1. 13:17

PERUSTERVEIDEN 5–11-vuotiaiden koronarokotukset ovat jo käynnistyneet vilkkaasti osassa kunnista. Esimerkiksi Helsingissä ja Kuopiossa ensimmäiset ajat varattiin loppuun päivässä.

Helsingissä perusterveiden lasten rokotukset jatkuvat tammikuussa perhekeskuksissa ja kouluilla porrastetusti, kaupunki tiedottaa. Tarkempia tietoja kerrotaan myöhemmin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan rokotteita voidaan tarjota kaikille 5–11-vuotiaille, mutta erityisesti niitä suositellaan vain 5–11-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville. Perusterveiden rokottaminen jää vanhempien harkinnan varaan.

Mitä sinä haluaisit tietää lapsista ja koronarokotuksista? Mietityttääkö jokin? Vastaa alla olevaan kyselyyn. Hyödynnämme kysymyksiä jutun teossa ja etsimme vastauksia lukijoiden kysymyksiin.

Lue lisää: Oman lapsen rokottaminen jäi perheiden harkinnan varaan – Asiantuntijat kertovat, mihin tietoihin päätöksen voi perustaa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat