Uskallatko huomauttaa, jos parturi leikkaa hiukset huonosti tai ravintolaruoka tökkii? Vastaa HS:n kyselyyn kehtaamisesta

Oletko joutunut kiusallisiin tai harmittaviin tilanteisiin, koska et ole kehdannut kieltäytyä tai valittaa? Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

11.4. 15:21

Leikkasiko kampaaja jälleen kerran otsahiukset vinoon? Saitko ravintolassa jäähtyneen annoksen tai ala-arvoista palvelua?

Uskalsitko huomauttaa asiasta – vai jätitkö sanomatta, koska valittaminen olisi tuntunut epämukavalta?

Suun avaaminen voi tällaisissa tilanteissa tuntua yllättävän tukalalta. Moni pelkää loukkaavansa toista ja nielee siksi mieluummin oman pettymyksensä.

Jatkuvasta muiden myötäilystä voi kuitenkin seurata myös harmia. Jos suutaan ei koskaan uskalla avata, saattaa pahimmillaan tulla myöntyneeksi mitä hölmöimpiin asioihin.

Miten kehtaamattomuus on juuri sinun elämässäsi näkynyt? Millaisissa tilanteissa se ilmenee ja mitä siitä on seurannut?

HS tekee juttua kehtaamisesta ja kehtaamattomuudesta. Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat