Tuntuuko, ettei nykyinen työ tarjoa haasteita, mutta et jostain syystä uskalla hakeutua vaativampiin tehtäviin? Vastaa HS:n kyselyyn

Oletko ylikoulutettu kaupan kassa tai päälliköksi pätevä rivityöntekijä? Rahkeita suurempiin saappaisiin olisi, mutta jokin estää. HS tekee aiheesta juttua ja etsii kyselyn kautta kokemuksia.

Alisuoriutuja saattaa laittaa esteitä oman menestyksensä tielle.

6.5. 9:18

Alisuoriutumiseen työelämässä voi olla sekä henkilökohtaisia että ulkoisia syitä. Moni jää omaa taitotasoaan helpompiin tehtäviin esimerkiksi uskalluksen puutteen, epäonnistumisen pelon tai saamattomuuden takia.

Tunnistatko itsessäsi taitoja tai osaamista, joille nykyinen työsi ei tee oikeutta? Miksi näin on?

Teemme aiheesta juttua ja etsimme haastateltavaksi henkilöä, joka on syystä tai toisesta valinnut taitotasoaan vaatimattomamman työn. Osallistu jutun tekemiseen vastaamalla kyselyyn.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat