Helsingin Sanomat selvitti kahden asiantuntijan kanssa, millaisia eroja on selvästi erihintaisilla grilleillä. Lopputulos oli yllättävä: he eivät valitsisi grilleistä kumpaakaan.

Halpa vai kallis grilli?

HS vei kaksi ruoanlaiton ammattilaista vertailemaan hintahaarukan ääripäissä majailevia kaasugrillejä. Toinen maksaa pari sataa, toinen yli kuusi kertaa enemmän. Mistä grilleissä maksetaan?


4.7. 3:00 | Päivitetty 4.7. 14:09

Naks, naks, vuh! Parin napin painalluksen jälkeen kaasugrillin polttimo leimahtaa ja ritilät alkavat hiljalleen kuumentua. Hetki odottelua, ja grilliin voi asetella kesäherkut tirisemään.

Suomalaisilla herkut tarkoittavat usein makkaraa: viime vuonna täällä syötiin grillimakkaraa 3,7 kiloa henkeä kohden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat