Sport Digi on täysin digitaalinen aikakauslehti hyvinvoinnista – Tilaa se näin

Sport Digi sisältää runsaan kattauksen hyvinvoinnin ja liikunnan juttuja, ja se ilmestyy sähköpostitse joka perjantai. Sport Digi on maksuton HS:n digitilaajille. Katso tästä, miten saat sen sähköpostiisi!

Sport Digin treeniohjeet kulkevat kännykässä mukana kätevästi vaikka kuntosalille.

10.11. 13:12

Helsingin Sanomien toimituksessa tehtävä aikakauslehti Sport uudistui loppusyksystä 2022. Syntyi Suomen ensimmäinen kokonaan digitaalinen aikakauslehti, joka ilmestyy joka viikko ja joka toimitetaan tilaajille sähköpostitse.

Sport Digi on maksuton kaikille HS:n digitilaajille!

Mikä on Sport digi?

Sport Digi on digitaalinen aikakauslehti hyvinvoinnista ja liikunnasta. Se ilmestyy kerran viikossa ja sisältää runsaan paketin treeniohjelmia, juttuja mielen hyvinvoinnista, inspiroivia elämäntarinoita, kuunneltavaa sisältöä ja arkea helpottavia reseptejä. Sisältöä, joka saa voimaan paremmin!

Sport Digi ilmestyy perjantaisin, ja sen sisältö on maksutonta kaikille HS.fi:n tilaajille! Sport Digi toimitetaan sähköpostiisi, joten se pysyy mukanasi kaikkialla, missä liikut. Treeniohjelmat videoineen löytyvät näppärästi kännykästä kuntosalilla, ja viikon resepteihin on helppo palata vaikkapa ruokaostoksilla.

Sähköpostin lisäksi Sport Digin jutut ovat luettavissa myös osoitteessa HS.fi/sportdigi.

Miten saan Sport Digin sähköpostiini?

Helposti: tilaa Sport Digi täältä, ja lähetämme sen sähköpostiisi heti seuraavasta perjantaista lähtien!

Jos sinulla ei ole vielä HS:n digitilausta, tee tilaus osoitteessa HS.fi/tilaa. Näin saat Sport Digistä kaiken irti.

Voit tilata Sport Digin sähköpostiisi myös, vaikka et vielä haluaisi ottaa HS:n digitilausta. Ilman HS:n digitilausta et pysty lukemaan kaikkia juttuja, mutta näet kiinnostavimmat juttuvinkit ja saat käyttöösi kolme arkea helpottavaa reseptiä viikossa.

Sport Digi tulee sähköpostiini, mutta en pysty lukemaan sen juttuja – mitä tehdä?

Jos sähköpostiviestissä olevat linkit eivät aukea HS.fi:n sivuilla, sinulla ei luultavasti ole HS:n digitilausta, joka oikeuttaa juttujen lukemiseen. Tee tilaus, ja pääset heti lukemaan artikkeleita.

Sport Digi tulee minulle sähköpostiin, mutta haluan perua sen.

Voit perua Sport Digin tilauksen koska tahansa. Perumispainike löytyy jokaisen sähköpostiviestin lopusta. Sähköpostiviestien peruminen ei peruuta HS:n digitilausta. Voit hallinnoida HS:n digitilaustasi ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Oma Sanoma -sivujen kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat