HS:n uusi digitaalinen hyvinvointilehti ilmestyy perjantaisin, ja se on maksuton tilaajille – Tilaa Sport Digi tästä!

Sport Digi lähetetään tilaajien sähköpostiin aina perjantaisin.

17.11. 11:38

Haluatko lukea juttuja, jotka saavat sinut voimaan paremmin? Kaipaatko arkeesi toimivia treenivinkkejä, terveellisiä reseptejä ja mielenrauhaa? HS alkaa julkaista viikoittain ilmestyvää digitaalista aikakauslehteä hyvinvoinnista ja liikunnasta. Sen tavoitteena on tarjoilla lukijoille hyvinvointia tukevia sisältöjä helposti löydettävästä paikasta, omasta sähköpostilaatikosta.

Sport Digi ilmestyy kerran viikossa perjantaisin. Se sisältää runsaan paketin treeniohjelmia, juttuja mielen hyvinvoinnista, inspiroivia elämäntarinoita, kuunneltavaa sisältöä ja arkea helpottavia reseptejä. Koska lehti kulkee kännykässä helposti mukana kaikkialle, treeniohjelmat videoineen löytyvät näppärästi kännykästä kuntosalilla ja viikon resepteihin on helppo palata vaikkapa ruokaostoksilla.

Sport Digin sisältö on maksutonta kaikille HS.fi:n tilaajille! Jutut julkaistaan myös HS.fi:ssä osoitteessa HS.fi/sportdigi. Täältä voit lukea tarkemmin, mistä Sport Digissä on kyse.

Voit tilata Sport Digin sähköpostiisi myös, vaikka et vielä haluaisi ottaa HS:n digitilausta. Ilman HS:n digitilausta et pysty lukemaan kaikkia juttuja, mutta näet kiinnostavimmat juttuvinkit ja saat käyttöösi kolme arkea helpottavaa reseptiä viikossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat