Oletko kokenut laastari­suhteen? Vastaa kyselyyn

Nopeaa suhdetta eron jälkeen on tapana nimittää laastarisuhteeksi. Oletko ollut osapuolena laastarisuhteessa tai seurannut vierestä eksäsi laastarisuhdetta? HS tekee aiheesta juttua, johon kerätään lukijoiden kokemuksia.

5.12.2022 10:01

Parisuhteen päättymistä voi seurata salamavauhtia uusi suhde. Ehkä sellainen, josta vastikään eronnut osapuoli ei edes todellisuudessa havittele mitään rakkaustarinaa – siis laastarisuhde.

Sammuneen rakkauden laastarointi voi roihauttaa monenlaisia tunteita eri osapuolissa.

Minkälaisia ajatuksia pyörii mielessä ihmisellä, joka hankkii itselleen uuden parisuhteen erokipuilujaan helpottaakseen? Miltä eronneesta tuntuu seurata sivusta, kun vielä hetki sitten arkea jakamassa ollut kumppani heilasteleekin yhtäkkiä jonkun toisen kanssa? Entä millaista on saada tietää, että oma rooli onkin ollut olla ”laastari” eikä yhtään enempää?

Entä voiko laastarisuhteeksi aiotusta kehkeytyä joskus kuin varkain jotain merkityksellistä?

Helsingin Sanomat tekee juttua laastarisuhteista. Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää artikkelissa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja voi ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa. Vastaukset käsitellään tietoturvallisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat