Oletko tullut torjutuksi deittailu­markkinoilla? Vastaa HS:n kyselyyn

Helsingin Sanomat tekee juttua torjutuksi tulemisen kokemuksista deittailumarkkinoilla.

Moni on löytänyt kumppanin deittisovelluksesta, mutta se voi olla myös paikka, jossa tulee toistuvasti torjutuksi.

30.1. 12:43

Sopivaa kumppania etsiessä moni joutuu pettymään. Deittisovelluksissa torjutuksi tulemisen kokemuksia voi tulla toistuvasti, ja se voi nakertaa itsetuntoa.

”Keskivertomies voi tulla deittisovelluksissa torjutuksi yhdessä illassa useammin kuin aiemman sukupolven miehet koko elämänsä aikana”, kirjoitti bioetiikan ja yhteiskunta­filosofian tutkijatohtori Joona Räsänen lauantaina HS:n mielipidekirjoituksessa.

Seksuaalisesta yksinäisyydestä syntyneessä keskustelussa huomautettiin, että on myös paljon naisia, jotka elävät ilman parisuhdetta, läheisyyttä tai seksiä.

Oletko sinä tullut torjutuksi deittimarkkinoilla? Miten tällaiset kokemukset ovat vaikuttaneet sinuun? Miten olet käsitellyt pettymyksiä?

Kerro kokemuksistasi alla olevassa kyselyssä. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää artikkelissa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja voi ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa. Vastaukset käsitellään tietoturvallisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat