Onko sinua tuijotettu kunto­salilla? Vastaa HS:n kyselyyn

Jos kuntosalilla saa osakseen epätoivottua huomiota, kuten tuijottelua, koko harrastusinto saattaa kärsiä. HS kerää aiheesta lukijoiden kokemuksia.

27.2. 13:11

Helsingin Sanomien mielipidesivulla julkaistiin torstaina mielipidekirjoitus, jossa lukija kertoi perheensä nuoresta aikuisesta, joka kamppailee runsaan ylipainon kanssa. Nuori aloitti viime vuonna kuntosaliharjoittelun, mutta ilmoitti äskettäin, ettei halua jatkaa. Syynä oli kirjoituksen mukaan se, että nuori sai salilla osakseen täysin estotonta tuijottelua ja irvailua.

Oletko itse kokenut kuntosalilla tuijottelua ulkonäön, iän, sukupuolen tai jonkin muun syyn vuoksi? Millaisia tunteita katseet ovat herättäneet sinussa? Oletko löytänyt salin, jossa ilmapiiri on hyväksyvä ja kannustava? Vastaa HS:n kyselyyn.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat