Elätkö kaksois­elämää? HS etsii ihmisiä, joilla on suuri salaisuus

Yhdessäkin elämässä on runsaasti tekemistä, mutta joillain ihmisillä rinnalla kulkee lisäksi piilotettu toinen arki. HS tekee juttua kaksoiselämää viettävistä ihmisistä.

Elämä ei aina mene suunnitellusti tai ole yksinkertaista. Harkittujen tai harkitsemattomien tekojen seurauksena saattaa sukeutua salaisuuksia, joista suurimmat ajavat ihmisen kaksoiselämään.

Salaisuuden taakka voi olla raskas kantaa. Toisaalta piilotettu rinnakkais­todellisuus saattaa myös tuoda elämään valoa ja keveyttä, jota ”oikeasta” elämästä uupuu. Mitä kaikkea piiloelämän vietto vaatii?

HS tekee juttua kaksoiselämää viettävistä ihmisistä. Tyypillistä kaksoiselämää on pettäminen parisuhteessa, mutta myös monenlaisia muita varjeltuja salaisuuksia löytyy eittämättä. Jos elät parhaillaan kaksoiselämää, voit kertoa alla olevan kyselyn kautta, minkälainen on sinun tarinasi.

Vastauksia saatetaan käyttää nimettöminä tulevassa artikkelissa. Toimittaja voi myös ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan. Haastattelut järjestetään haastateltavan anonymiteetti turvaten.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat