Millä pienillä arjen teoilla huomioit kumppaniasi? Vastaa kyselyyn

Teetkö nälkäiselle kumppanillesi leivän tai ostaako hän sinulle lempikarkkejasi kauppareissulla? HS kerää kokemuksia pienistä arjen teoista, joilla osoitetaan rakkautta.

Toiset kirjoittavat rakkauskirjeitä, toiset osoittavat rakkauttaan arkisemmin. HS kerää lukijoiden kokemuksia arjen huomionosoituksista

| Päivitetty

Elokuvissa rakkaalle tuodaan punaisia ruusuja ja näyttäviä suklaarasioita. Harvan elämä on yhtä elokuvaa, mutta onneksi rakkauden osoittamiseen on muitakin tapoja kuin kalliit kukkakimput.

HS kerää lukijoiden kokemuksia pienistä arkisista tavoista ilahduttaa kumppania. Onko sinulla tapana keksiä kumppanillesi yllätyksiä? Tai onko jokin saamasi huomionosoitus jäänyt mieleen?

Kenties kumppanisi jättää keittiönpöydälle suloisia viestilappuja tai tuo kaupasta sinun lempijäätelöäsi? Tai ehkä järjestät kumppanillesi aikaa harrastaa tai suostut katsomaan yhdessä hänen lempisarjaansa, vaikkei se oma suosikkisi olekaan?

Kerro kokemuksesi aiheesta alla olevassa kyselyssä.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa anonyymisti. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat