Onko sinulla vaikeuksia saada siemen­syöksyä? Vastaa kyselyyn

Joidenkin mielestä laukeamiseen kuluu liian kauan, jotkut eivät saa siemen­syöksyä ollenkaan. Helsingin Sanomat kerää aiheesta kokemuksia.

Orgasmivaikeuksista voi olla vaikea puhua kumppanille.

Usein ajatellaan, että penis ja orgasmin saamisen helppous kuuluvat yhteen. Kaikki eivät kuitenkaan saa siemensyöksyä ainakaan yhdynnässä.

Osa taas kokee, että laukeamiseen kuluu liian pitkä aika.

Suomalaisten seksielämää selvittävän Finsex-kyselyn mukaan viimeisimmässä yhdynnässä ilman orgasmia oli jäänyt seitsemän prosenttia miehistä.

Helsingin Sanomat tekee nyt aiheesta juttua. Onko sinun vaikea saada siemensyöksyä tai laukeatko mielestäsi liian hitaasti?

Miten kumppanisi ovat asiaan suhtautuneet ja miten orgasmivaikeudet ovat vaikuttaneet seksielämääsi? Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa anonyymisti. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat