Suomalainen Cannesin filmijuhlien missiksi

Cannesin filmijuhlien kauneuskuningattareksi valittiin sunnuntaina suomalainen Lausannessa ranskan kieltä opiskeleva 19-vuotias Simone Furuhjelm, joka oli lomailemassa filmikaupungissa ja ystäviensä kehoituksesta osallistui kauneuskilpailuun. Toiselle tilalle valittiin nizzalainen Jeanine Moreau ja kolmanneksi tanskalainen valokuvamalli Dorothy Uuytbeth.

Englantilainen maratonkävelijä ja kasvissyöjä, tri Barbara Moore, tuomittiin hiljakkoin vankeuteen, koska hän kielsi naapureiltaan käyttöoikeuden talonsa pihamaahan. Sisupussi ei kuitenkaan lannistunut, vaan ryhtyi nälkälakkoon, minkä seurauksena hänet vapautettiin. Kuvassa Barbara pihamaalleen pystyttämänsä julisteen vieressä, jossa lukee "Tämä piha on kokonaan tri Barbara Mooren omaisuutta. Pysäköiminen tai leikkiminen sillä on laitonta."

22.5.2012 2:26

22. toukokuuta 1962

Cannesin filmijuhlien kauneuskuningattareksi valittiin sunnuntaina suomalainen Lausannessa ranskan kieltä opiskeleva 19-vuotias Simone Furuhjelm, joka oli lomailemassa filmikaupungissa ja ystäviensä kehoituksesta osallistui kauneuskilpailuun.

Luitko jo nämä?