Puijon torni avataan tämän kuun 27. pnä

Puijon uuden linkkitornin lopputarkastus suoritettiin lauantaina Kuopiossa. Tilaisuudessa oli läsnä mm. rakennusurakoitsija Veikko Piispanen ja rakennustoimikunnan puheenjohtaja, johtaja Arvo Koskinen. Aikaisemman ilmoituksen mukaan piti torniin päästä matkailijoiden jo sunnuntaina, mutta koska tornissa on vielä runsaasti kesken erilaisia puhdistustöitä, voidaan matkailijoita päästää tutustumaan Savon maisemiin vasta kuun 27.

"Hatarin" valokuvaajasankarittarella, sirolla Elsa Martinellilla on hyvä vaikutus sekä miehiin että eläimiin. Molemmat seuraavat hänen askeleitaan halukkaasti ja antautuvat myös hänen hoivattavikseen – mitä suuremmat, sitä kärkkäimmin, kuten jo todistaa tämä pikkuisten kasvattien kylvetyskohtaus.

21.7.2013 2:00

Puijon uuden linkkitornin lopputarkastus suoritettiin lauantaina Kuopiossa. Tilaisuudessa oli läsnä mm. rakennusurakoitsija Veikko Piispanen ja rakennustoimikunnan puheenjohtaja, johtaja Arvo Koskinen. Aikaisemman ilmoituksen mukaan piti torniin päästä matkailijoiden jo sunnuntaina, mutta koska tornissa on vielä runsaasti kesken erilaisia puhdistustöitä, voidaan matkailijoita päästää tutustumaan Savon maisemiin vasta kuun 27. päivänä.

Luitko jo nämä?