Hrushtshevilla ei varaa jyrkentää kylmää sotaa - Ihmiset | HS.fi

Hrushtshevilla ei varaa jyrkentää kylmää sotaa

Neuvostoliiton pääministeri Nikita Hrushtshev ei aio lähitulevaisuudessa jyrkentää kylmää sotaa, koska hänellä ei ole varaa siihen, arvelevat Englannin hallitusta lähellä olevat piirit. Lontoon huomioitsijain mukaan Moskova on omaksunut odottavan asenteen idän ja lännen välisen jännityksen lieventämiseen tähtäävässä toiminnassa, mutta sen asenteen rauhanomaista rinnakkaiseloa kohtaan pysyneen muuttumattomana.

Englantilainen Graham Hill, joka voitti Yhdysvaltain Grand Prixin, saa onnittelusuukon 18-vuotiaalta neitoselta Marya Argetsinteriltä. Tyttö ainakin näyttää olevan tosissaan.

31.10.2013 2:00

Lontoo, 30.10. (UPI)Neuvostoliiton pääministeri Nikita Hrushtshev ei aio lähitulevaisuudessa jyrkentää kylmää sotaa, koska hänellä ei ole varaa siihen, arvelevat Englannin hallitusta lähellä olevat piirit. Lontoon huomioitsijain mukaan Moskova on omaksunut odottavan asenteen idän ja lännen välisen jännityksen lieventämiseen tähtäävässä toiminnassa, mutta sen asenteen rauhanomaista rinnakkaiseloa kohtaan pysyneen muuttumattomana.

Luitko jo nämä?