Ihmiset|HS 50 vuotta sitten
Varoen kuin kukkaa käsiteltävä tiettyjä, uusia keittoastioita
Alumiiniset keittoastiat ovat meillä yleisimpiä ja jokainen alumiinikattilan omistaja tietää, että sillä on taipumus mustua ja tulla rumannäköiseksi. Sen kaunistamiseksi on olemassa ikivanha temppu keittää siinä puolukoita tai raparperia.
Tavallista alumiinikattilaa voi puhdistaa saippuoidulla kahden nollan teräsvillalla. Vetojen on oltava pyöreitä, kattilan hionnan suuntaisia myös pohjassa. Kuva: Matti Tapola Lehtikuva
16.2.2014 8:00
Alumiiniset keittoastiat ovat meillä yleisimpiä ja jokainen alumiinikattilan omistaja tietää, että sillä on taipumus mustua ja tulla rumannäköiseksi. Sen kaunistamiseksi on olemassa ikivanha temppu keittää siinä puolukoita tai raparperia.