Varoen kuin kukkaa käsiteltävä tiettyjä, uusia keittoastioita

Alumiiniset keittoastiat ovat meillä yleisimpiä ja jokainen alumiinikattilan omistaja tietää, että sillä on taipumus mustua ja tulla rumannäköiseksi. Sen kaunistamiseksi on olemassa ikivanha temppu keittää siinä puolukoita tai raparperia. Kotitalouskeskuksen asiantuntijat kertovat kuitenkin, että tämä musta kerros on oksiidikerros, joka samalla suojaa astiaa.

Tavallista alumiinikattilaa voi puhdistaa saippuoidulla "kahden nollan" teräsvillalla. Vetojen on oltava pyöreitä, kattilan hionnan suuntaisia myös pohjassa.

16.2.2014 2:00

Alumiiniset keittoastiat ovat meillä yleisimpiä ja jokainen alumiinikattilan omistaja tietää, että sillä on taipumus mustua ja tulla rumannäköiseksi. Sen kaunistamiseksi on olemassa ikivanha temppu keittää siinä puolukoita tai raparperia.

Luitko jo nämä?