Pauli Nevala sai kultamitalimerkin - Ihmiset | HS.fi
Ihmiset|HS 50 vuotta sitten

Pauli Nevala sai kultamitalimerkin

Olympiakomitean tervetulokahvitilaisuudessa vallitsi erittäin lämmin ilmapiiri ja omaiset saivat kuulla ensimmäiset vaikutteet matkalta. Oli selvää, että keihäänheittäjämme Pauli Nevalan pöytä oli suurimman mielenkiinnon kohteena. Nevalan ja hänen morsiamensa sekä omaisten lisäksi nähtiin pöydän ympärillä Teuvan kunnan edustajat sekä Nevalan reipasotteinen kilpakumppani Jorma Kinnunen.

Tilaajille
Julkaistu: 26.10.2014 8:00

Lontoon kultamitalimies Tapio Rautavaara oli varannut naskalin mukaansa, saadakseen Nevalan takin rintaan reiän ja kiinnittääkseen siihen Kultamitalimiehet r.y:n merkin. Edessä Nevalan morsian Mirja Peltonen. Kuva: Lasse Holmström Lehtikuva

Olympiakomitean tervetulokahvitilaisuudessa vallitsi erittäin lämmin ilmapiiri ja omaiset saivat kuulla ensimmäiset vaikutteet matkalta.

Oli selvää, että keihäänheittäjämme Pauli Nevalan pöytä oli suurimman mielenkiinnon kohteena. Nevalan ja hänen morsiamensa sekä omaisten lisäksi nähtiin pöydän ympärillä Teuvan kunnan edustajat sekä Nevalan reipasotteinen kilpakumppani Jorma Kinnunen.

Seuraa uutisia tästä aiheesta