Ihmiset    |   HS 50 vuotta

Reipas Playboy lähtee Luxemburgiin

Reipasmelodinen twist-foxtrott, jonka on säveltänyt ja sanoittanut tunnettu ammattimuusikko Ossi Runne, valloitti pirteän Ann-Christinen esittämänä 12-jäsenisen raadin ja valittiin edustamaan maatamme Luxemburgissa.

Reipasmelodinen twist-foxtrott, jonka on säveltänyt ja sanoittanut tunnettu ammattimuusikko Ossi Runne, valloitti pirteän Ann-Christinen esittämänä 12-jäsenisen raadin ja valittiin edustamaan maatamme Luxemburgissa 5. päivänä maaliskuuta pidettävässä Eurovision laulukilpailussa.

Esiintyjien ja muusikoiden ennakkosuosikki Pieni sana Dannyn esittämänä jäi vaatimattomalle sijalle. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet Jaakko Borgin säveltämä Vieras rakastettuni, jonka lauloi Viktor Klimenko, ja Börje Sundgrenin Muistojeni bulevardi, jota pitkin asteli Laila Kinnunen, nauttivat tasaista suosiota ja kuulostivat hyvin ”euroviisumaisilta” alusta alkaen.

Ann-Christinen, jonka kuvaukseksi liitetään aina sana ”pirteä”, on myös sitä todella luonnossa. Hän tunnusti jännittävänsä ennen kilpailuja, koska hän oli ensimmäistä kertaa näissä mukana. omasta reippaasta melodiastaan hän piti kovasti.

Lumi ja pakkanen nostaneet hevosen arvoonsa

Metsätöissä lähestytään huippua suurimmassa osassa maata. Eräillä alueilla ovat liika lumi ja kovat pakkaset häirinneet tuntuvasti töitä. Kokonaishakkuiden uskotaan jäävän jonkin verran pienemmiksi kuin edellisenä hakkuuvuonna.

- -

Metsiimme on ilmestynyt erityisiä metsätraktoreita, mutta kova pakkanen on eräillä paikkakunnilla pysäyttänyt niiden liikkeet. Hevonen on tullutkin metsätraktoreiden tilalle ”koneuutuudeksi”.

HS Digistä löydät Hesarin juttuarkiston helmet
Saat tilaajana kokeilla HS Digiä maksutta
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Historia
 • HS 50 vuotta sitten

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Taksinkuljettaja törmäsi tahallaan pyöräilijään kevyen liikenteen väylällä Espoossa – jyräsi vielä kaatuneen pyöränkin

  3. 3

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  4. 4

   Facebookin ex-johtaja ja muut sosiaalisen median kehittäjät myöntävät luoneensa hirviön, jota he eivät osaa pysäyttää: ”Kukaan ei pysty enää keskittymään”

  5. 5

   Paljastava pukeutuminen on häirintää

  6. 6

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  7. 7

   Tuntemattoman sotilaan räjähdyskohtaus rikkoi Guinnessin maailmanennätyksen – saavutus huomattiin ulkomaillakin

  8. 8

   Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla

   Tilaajille
  9. 9

   Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”

  10. 10

   Sinnikäs tee se itse -henkilö kiinnittelee aidonnäköisiä liikennemerkkejä Mellunmäessä – ”En ymmärrä yhtään”, hämmästelee kaupungin työntekijä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  8. 8

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  11. Näytä lisää