Ihmiset    |   MINNE MENNÄ

teatteri Tulitikkuja lainaamassa...

Tilaajille

teatteri

Tulitikkuja lainaamassa. Keski-Uudenmaan teatteri Krapin puistossa (Rantatie 2, Tuusula) klo 17. Liput 10, 18 ja 20 e.

musiikki

Harri Viitanen, urut. Helsingin urkukesä -konserttisarjan ohjelmaa. Tuomiokirkko klo 12. Vapaa pääsy.

Johanna Debreczeni, Timo Aalto ja Virvatuuli. Kellokosken VPK (Männistöntie 2, Järvenpää) klo 19-2. Liput 2 ja 13 e.

rock ja jazz

Neljä Ruusua. Tapiola Garden Restaurant & Night Club (Tapionaukio 3, Espoo) klo 24. Liput 14 e.

Four Play. Molly Malone's (Kaisaniemenkatu 1C) klo 22. Vapaa pääsy.

klubit

Dj Zacce. Helsinki Club (Yliopistonkatu 12) klo 22-4. Liput 5 e.

tanssit

Jani Rinne ja Charter's. Calypso (Peltolantie 2, Vantaa) klo 21. Liput 6 e. Vapaa pääsy ennen klo 21:tä.

muut menot

Juhannussaunat. Sauna Hermanni (Hämeentie 63A) on lämpimänä klo 11-16. Liput 5,50 ja 6 e, vapaa pääsy alle 12-vuotiaille. Kotiharjun saunassa (Harjutorinkatu 1) voi lämmitellä klo 12-16. Liput 6 ja 7 e. Oittaan ulkoilukeskuksen sauna (Kunnarlantie 33-39, Espoo) lämpiää klo 12-18. Liput 2 ja 4,50 e.

Seitsemän Seinähullua Show. Huumoria ja tanssimusiikkia. Linnanmäen ulkolava (Tivolikuja 1) klo 19.15. Vapaa pääsy.

Kokkotuliristeilyt. Klo 18.30 lähdetään 1,5 tuntia kestävälle perheristeilylle m/s Dianalla. Liput 8 ja 16 e, perhelippu 32 e. Klo 20 lähtee m/s Emma kolmituntiselle risteilylle. Liput 42 e. Klo 20.30 lähtevät kokkoristeilyt m/s Sofialla ja m/s Julialla kestävät 2,5 tuntia. Liput 16 ja 27 e. Klo 21 lähtevät kokkoristeilyt m/s Dianalla ja m/s Victorialla ovat aikuisille tarkoitettuja. Kesto 2,5 tuntia. Liput 27 e. Kaikkien lippujen hinnat sisältävät grillibuffetin. Risteilyt lähtevät Kauppatorilta. Sunlines järjestää.

Seurasaaren juhannusvalkeat. Päätien varrella klo 18-21 mm. nukketeatteria, yleisötanssia ja lasten keinu- ja leikkikenttä. Juhlakentällä klo 19-21 mm. pelimannimusiikkia ja yhteislaulua sekä suomalaisia kansantansseja. Klo 22.15 juhannustanssit. Kokkorannassa klo 21-22 kokkoja, pelimannimusiikkia ja yhteislaulua. Seurasaari klo 18-1. Liput 12 e. Vapaa pääsy alle 12-vuotiaille aikuisten seurassa.

Juhannuskokkoristeily. Perinteisen juhannusristeilyn lähtö- ja paluusatama on Haukilahden Mellsteninranta. Risteily aloitetaan Suvisaaristosta, jonka jälkeen ajetaan Seurasaarenselälle katsomaan Seurasaaren juhannuskokkoa. Tarjolla kahvia ja virvokkeita. Ilmoittautumiset p. 81647230. Espoon Matkailu Oy järjestää. Mellsteninranta (Fonectan puhelinluettelon karttasivu 16:3/A, Espoo) klo 20-23. Liput 15 ja 28 e.

Juhannustanssit. Annikki Tähti esiintyy. Vanha Viilatehdas (Kuninkaantie 27, Vantaa) klo 19-24. Liput 12 e.

Koko perheen juhannusjuhla. Ohjelmassa on mm. yhteislaulua ja tikanheittoa. Sään salliessa poltetaan kokkoa. Bussikuljetus lähtee Vuosaaren kirkolta klo 18. Paluukuljetus lähtee klo 21. Merihiekan seurakuntakeskus (Ramsinniementie 32) klo 18. Vapaa pääsy, edestakainen bussimatka 2 e.

Juhannusjuhla. Ohjelmassa on mm. kokko, tanssia, elävää musiikkia, pelejä ja grillausta. Talin Siirtolapuutarhayhdistys ry järjestää. Talin siirtolapuutarha (Pitäjänmäentie) klo 18-24. Vapaa pääsy.

Juhannusjuhla. Veininmylly (Tikkurilantie 42, Vantaa) klo 18-24. Vapaa pääsy.

Opastetut kaupunkikiertoajelut. Opastetuille ajeluille lähdetään päivittäin Olympiaterminaalilta klo 10.30 ja Katajanokan terminaalilta klo 10.45. Opastus ruotsiksi ja englanniksi. Kuunnelmakiertoajeluille lähdetään Esplanadin puistosta päivittäin klo 10, 11, 12 ja 13. Kuunnelman kielen voi valita 11 vaihtoehdosta. Helsinki Expert järjestää. Liput 10 ja 20 e.

Klassinen Helsinki -kävelykierros. Opastuskielet englanti ja suomi. Säävaraus. Lähtö matkatoimisto Dodonin edestä (Laivurinrinne 1) klo 12. Liput 15 e.

Perhejuhannus Mustasaaressa. Klo 19 alkaen ohjelmassa messu, kilpailuja ja leikkejä. Lautat menosuuntaan Taivallahden laiturista (Hiekkarannantien ja Eteläisen Hesperiankadun kulma) klo 15-18. Viimeinen paluulautta Mustasaaresta klo 22. Helsingin seurakunta järjestää. Vapaa pääsy. Edestakainen lauttamatka 4 e.

Musiikillinen juhannusjuhla. Eva Kasvio, laulu, ja Hannu Jylö, harmonikka. Ohjelmassa myös makkaranpaistoa ja yhteislaulua. Oulunkylän seurakunta järjestää. Oulunkylän kirkko (Teinintie 10) klo 18. Vapaa pääsy.

Opastetut kävelykierrokset. Tutustutaan perinteiseen suomalaiseen elämäntapaan. Klo 11 opastus saksaksi, klo 13 suomeksi ja ruotsiksi ja klo 15 englanniksi. Lähdöt Seurasaaren ulkomuseon lippukioskilta päivittäin. Liput 4 ja 5 e.

Opastettu kävelykierros Suomenlinnaan. Päivittäin klo 11 ja 14 lähtevillä kierroksilla opastus englanniksi, klo 12 lähtevillä ruotsiksi ja klo 13 lähtevillä suomeksi. Matkaan lähdetään Suomenlinnan opastuskeskuksesta (Suomenlinna C74). klo 11. Liput 3 ja 6 e.

Juhannusjuhla. Ohjelmassa on musiikkia, tarjoilua ja hartaushetki. Mahdollisuus saunomiseen. Laajaranta (Humalniementie 15) klo 18. Vapaa pääsy.

menoja lapsille

Sirkus Mollikka. Vauhdikasta temppuilua rokin ja tangon tahdissa. Linnanmäen ulkolava (Tivolikuja 1) klo 15 ja 18. Vapaa pääsy.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Demokraatit ottivat yllätysvoiton Alabaman senaattivaalissa – Roy Mooren tappio oli paha isku Donald Trumpille

  4. 4

   Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”

  5. 5

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  6. 6

   Espoo varautuu ongelmiin: Liikennekaaos uhkaa tammikuussa, kun länsimetron liityntäliikenne käynnistyy

  7. 7

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  8. 8

   Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla

   Tilaajille
  9. 9

   Pitkittynyt stressi syö parisuhdetta, kun kotona ei osata tehdä enää muuta kuin riidellä – Onneksi tulehtunutta tilannetta voi hoitaa

  10. 10

   Sääongelmat jatkuvat Helsinki-Vantaan lentokentällä: Finnairin mukaan viivästykset ovat todennäköisiä vielä keskiviikkona

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  4. 4

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  5. 5

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  6. 6

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  7. 7

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  10. 10

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  6. 6

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  7. 7

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  8. 8

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  Uusimmat
  1. Juuri nyt
  2. Sääongelmat jatkuvat Helsinki-Vantaan lentokentällä: Finnairin mukaan viivästykset ovat todennäköisiä vielä keskiviikkona
  3. Demokraatit ottivat yllätysvoiton Alabaman senaattivaalissa – Roy Mooren tappio oli paha isku Donald Trumpille
  4. "Häirintää on todella runsain mitoin", sanoo Rakennusliiton puheenjohtaja – Nyt kymmenen eri alojen vaikuttajaa kertoo, miten he aikovat puuttua seksuaaliseen häirintään Tilaajille
  5. Tunti sitten
  6. Jalankulkijoita varoitetaan liukkaasta kelistä – lumisade huonontaa ajokeliä Pohjois-Suomessa
  7. 4 tuntia sitten
  8. Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”
  9. Raportti: Sairaalasta voi tulla Afrikassa vankila jopa kuukausiksi, jos ei ole varaa maksaa laskuja – synnyttävät naiset erityisessä vaarassa
  10. Töyhtöiibis pelastui ja Sumatralta löytyi uusi serkku – eläinmaailmasta on kerrottavissa myös iloisia uutisia
  11. Kiinan talous on arvoitus – ”Zombiyritykset” pitäisi päästää konkurssiin, sanoo Suomen Pankin tutkija
  12. Espoo varautuu ongelmiin: Liikennekaaos uhkaa tammikuussa, kun länsimetron liityntäliikenne käynnistyy
  13. Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla Tilaajille
  14. Näytä lisää