Ihmiset    |   väitökset

Filosofian lisensiaatti Marko Junkkari...

Tilaajille

Filosofian lisensiaatti Marko Junkkari väitteli perjantaina Tampereen yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Käsiteorientoitunut mallintamis- ja kyselykielilähestymistapa seuraavan sukupolven tietojärjestelmiin".

Kauppatieteiden maisteri Pasi Karjalainen väitteli perjantaina Oulun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Aineettoman omaisuuden arvostaminen erilaisissa rahoitusympäristöissä".

Filosofian maisteri Kristiina Karvonen väitteli perjantaina Teknillisessä korkeakoulussa tietotekniikasta. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Ihmisen ja koneen välisen luottamuksen rakentaminen".

Terveydenhuollon maisteri Tuija Leppäkoski väitteli perjantaina Tampereen yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Akuutin fyysisen parisuhdeväkivallan vuoksi ensiapupoliklinikoille hoitoon hakeutuvien naisten tunnistaminen ja väkivaltaan puuttuminen".

Filosofian maisteri Daniel Lindberg väitteli perjantaina Åbo Akademissa epäorgaanisesta kemiasta. Tutkimuksen otsikko on "Thermochemistry and melting properties of alkali salt mixtures in black liquor conversion processes".

Tekniikan lisensiaatti Heidi Markus väitteli perjantaina Åbo Akademissa. Tutkimuksen otsikko on "Hydrogenolysis and dehydrogenation of hydroxymatairesinol over supported palladium catalysts".

Elintarviketieteiden maisteri Eveliina Myllyluoma väitteli perjantaina Helsingin yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Probioottien merkitys Helicobacter pylori infektiossa".

Filosofian lisensiaatti Marjo Nieminen väitteli perjantaina Turun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on "Lastensuojelulapset ja koulutus sosiaali- ja koulutuspoliittisessa keskustelussa 1900-1930-lukujen Suomessa".

Filosofian maisteri, sinologi Matti Nojonen väitteli perjantaina Helsingin kauppakorkea-koulussa. Tutkimuksen otsikko on "Guanxi - the chinese third arm".

Teologian maisteri Ari Ojell väitteli perjantaina Helsingin yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Yksi Sana, Yksi Ruumis, Yksi Ääni - tutkimuksia apofaattisesta teologiasta ja kristosentrisestä antropologiasta Gregorios Nyssalaisella".

Filosofian maisteri Arja Paananen väitteli perjantaina Åbo Akademissa. Tutkimuksen otsikko on "On the interactions and interfacial behaviour of biopolymers".

Filosofian maisteri Timo Parviainen väitteli Oulun yliopistossa perjantaina. Tutkimuksen otsikko on "Ruokohelpiviljelyn optimointi suopohjilla - turvetuotantoalueiden geologisen ympäristön, pohjaturpeen sekä kierrätyslannoitteiden käytön vaikutus ruokohelpin käyttämiin alkuaineisiin ja satoon".

Lääketieteen lisensiaatti Outi-Maria Peltoniemi väitteli perjantaina Oulun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Kortikosteroidihoito perinataalikaudella - raskaudenaikaisen ja syntymän jälkeisen kortikosteroidihoidon teho ja turvallisuus keskosen sairastavuuden ehkäisyssä".

Filosofian maisteri Riikka Puhakka väitteli perjantaina Joensuun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on "Kansallispuistot murroksessa - tutkimus luonnonsuojelun ja matkailun tavoitteiden kohtaamisesta".

Filosofian lisensiaatti Viveca Rabbin väitöskirja tarkastettiin perjantaina Åbo Akademissa. Tutkimuksen otsikko on "Genuskongruens på reträtt - variation i nominalfrasen i Kvevlaxdialekten".

Lääketieteen lisensiaatti Eeva Rahko väitteli perjantaina Oulun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on suomeksi "Kasvainmerkkiaineet p53, c-erbB-2 ja matriksin metalloproteinaasi 9 rintasyövän ennusteellisina tekijöinä".

Yhteiskuntatieteiden maisteri Piia Silvennoinen väitteli perjantaina Jyväskylän yliopistossa sosiologiasta. Tutkimuksen otsikko on "Ikä, identiteetti ja ohjaava koulutus - ikääntyvät pitkäaikaistyöttömät oppimisyhteiskunnan haasteena".

Terveystieteiden lisensiaatti Marjo Suhonen väitteli perjantaina Oulun yliopistossa. Tutkimuksen otsikko on "Osallistujaohjaus ristipaineiden keskellä - tapaustutkimus Kainuun maakuntakokeilun sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeen suunnitteluvaiheesta vuosina 2003-2004".

HS

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  3. 3

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  4. 4

   Walesilainen lammasfarmari äänesti brexitin puolesta, mutta nyt EU-ero vaarantaa koko elämäntyön: ”En koskaan halunnut kovaa brexitiä”

  5. 5

   Kaaos jatkuu Helsinki-Vantaan lentokentällä: Finnair pyysi matkustajia varautumaan kentällä yöpymiseen, sillä hotellit ovat täynnä

  6. 6

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  7. 7

   Espoo varautuu ongelmiin: Liikennekaaos uhkaa tammikuussa, kun länsimetron liityntäliikenne käynnistyy

  8. 8

   Ihminen tarttuu herkkuihin, kun elämä kaatuu päälle – ”Tunnesyöminen” on yleinen ilmiö, mutta sen voi saada kuriin yksinkertaisilla keinoilla

   Tilaajille
  9. 9

   Pakkasukon porttikielto on hyvä uutinen

  10. 10

   Erikoisen ”tappaja-ankan” fossiili löytyi Mongoliasta – dinosaurus oli niin erikoinen, että tutkijat epäilivät otusta väärennökseksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  4. 4

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  5. 5

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  6. 6

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  7. 7

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  8. 8

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  9. 9

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  10. 10

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  6. 6

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  7. 7

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  8. 8

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  9. 9

   Järjestäjän Facebook-kirjoitus osoittaa: Töölöntorin alpakka­tapahtumalla haluttiin viedä huomio pois 612-kulkueesta ja saada se siirtymään muualle

  10. 10

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  11. Näytä lisää