Ravintolat tarjoilevat šokkielämyksiä - Kaupunki | HS.fi

Ravintolat tarjoilevat šokkielämyksiä

Ravintola Muru menee kaivokseen, taivasravintolassa syödään 45 metrissä.

Helo Haikara ja Margit Sööt nauttivat Rautatientorin yllä aamiaiseksi samppanjaa ja pieniä suupaloja. "Aivan fantastinen kokemus", Sööt ihasteli.

14.8.2012 2:22

Jos tavallinen ravintolaillallinen on nähty, syödä voi joko taivaalla tai maan alla.

Vuoden ravintola, helsinkiläinen Muru, vie syyskuussa keittiönsä kahdeksi viikoksi 80 metrin syvyyteen Tytyrin kaivokseen Lohjalle. Illan aikana vieraat käyvät jopa 350 metrin syvyydessä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat