Kaupunki

logo:MINNE MENNÄ tapahtuu Elokuva...

Tilaajille

logo:MINNE MENNÄ

tapahtuu

Elokuva Rakastaja (The Lover) nähdään klo 12.30 elokuvateatteri Bio Grandissa, Tikkurilassa, Kielotie 7. Jean-Jacques Annaudin elokuva valmistui viime vuonna ja se on kielletty alle 16-vuotiailta. Liput 20 mk.

Abi-disco Itäkeskuksen koululla tänään kello 19-24. Liput 20 mk. Osoite Kajaaninlinnantie 10.

Toriostosten lomassa Kauppatorin torikahviosta saa mm. tuoretta kahvia, lihapiirakoita ja possumunkkeja. Teltassa on lämmitys. Avoinna ympäri vuoden maanantaista lauantaihin klo 6-14.

Heurekassa Tikkurilassa vietetään lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14 geenitutkimuksen viikonloppua. Aiheena on ihmisen perimä. Perinnöllisyyslääkäri, vs. professori Helena Kääriäinen on asiantuntijan kohtaamispaikalla yleisön haastateltavana. Heureka on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-18 ja torstaisin vielä klo 20 asti. Koko päivän näyttelylippu 55, 35 mk; pakettilippu 75, 45 mk sisältää pääsyn Verne-teatteriin.

Antava Kauha ry jakaa hernekeittoa Elannon kulmalla Korsossa alkaen klo 10 kunnes rokka loppuu. Elanto tarjoaa keiton. Yhdistys haluaa herättää keskustelua kansan jakautumisesta hyväosaisiin ja heikompiosaisiin. Vantaan kaupunginjohtaja Pirjo Ala-Kapee ja apulaiskaupunginjohtaja Kalevi Alen ovat paikalla.

Munkkiniemen kirkko on auki yötä myöten. Ehtoollinen klo 24. Kirkko avoinna klo 02 asti keskustelua ja rukousta varten. Sanan ja rukouksen ilta alkaa klo 19. Puheita, musiikkia ja iltateetä.

Yksityisessä Eiran sairaalassa on avoimet ovet klo 10-14, Laivurinkatu 29, Tehtaankadun kulmassa. Luomet, syntymämerkit ja ihokasvaimet tutkitaan ilmaisiksi, samoin verenpaine. Kahvi- ja mehutarjoilu. Lapsille on järjestetty piirrettyjä filmejä ja leikkihuone.

myyjäiset

Helsingin Ranskalais-suomalainen koulu, Laivurinkatu 3, Terhokodin myyjäiset pidetään klo 12-15; kaupan leivonnaisia, astioita, vaatteita, käsitöitä, kirpputoritavaraa.

Ravintola Elite , Eteläinen Hesperiankatu 22, kirjakirpputori klo 14-18.

Ravintola Pormestari , Tikkurila, Tikkurilan montessori-päiväkodin kirpputori joka la ja su klo 10-16 (Paikat 75 mk päivä, 100 mk 2 päivää, varaukset Tiina Pirinen, puh. 8742991).

Laivalahdenkatu 4, Herttoniemi, Vanha Suomen Silkkikutomon kiinteistö, la ja su klo 10-17 (päiväpaikka 80 mk; la ja su 150 mk) Kaukalopallo Tuki ry.

teatteri

Suuri näyttämö: Punahilkka klo 14.30. Pieni näyttämö: Victor eli lapset vallankahvassa klo 14; Elämää pitempi yö klo 19. Willensauna: Sökö simpanssi klo 15; Väärinkäsitys klo 19. Lippujen normaalihinnat 80-15 mk, lastennäytelmät 45-15 mk.

Helsingin Kaupunginteatteri

Suuri näyttämö: Rose klo 14 (lm); Reviisori klo 19. Pieni näyttämö: Reearuu (lapsille) klo 14 (lm); Pojat klo 19. Studio Elsa (Ensi linja 2): Täyttä totta - vai teatteria klo 19.30. Lippujen normaalihinnat 160-35 mk; 14.2. asti kaikki liput paitsi Rosen ja Reearuun 50 mk. Lastenliput Reearuuhun 40 mk.

Svenska Teatern

Suuri näyttämö: Jorden runt på 80 dagar klo 19. Nicken: Den hickande hyenan (lapsille) klo 13 ja 18. Liput 100-40 mk.

Lilla Teatern, Yrjönkatu 30: Toisten rahat klo 15.30 ja 19 (100-35 mk). Pikku Lillan, Erottaja 7: Jonglören klo 20 (50, 35 mk).

Teatteri Pieni Suomi

Pasilan näyttämö, Ratamestarinkatu 5: Ahmed Ahneen syntymäpäivä klo 14 ja 17 (lm:t). Liput 60-40 mk.

Teatteri Jurkka, Vironkatu 7: Komedia olkaa hyvä klo 19 (75, 50 mk).

Espoon teatteri: Teatterikisat klo 19 Kulttuurikeskuksen Louhisalissa (75-30 mk). Tammikuun äänet ja muita valoja (valo- ja ääninäyttely) klo 12-18 Revontulentie 8:ssa.

Kellariteatteri, Liisankatu 27: Toinen matka klo 15.30 ja 21 (45, 25 mk).

Q-teatteri, Tunturikatu 16: Rattopoika viimeiseen asti klo 19 (viim. esitys) (60, 40 mk).

Teatteri Kultsa: Kuningas kuolee klo 19 VR-makasiineissa Mannerheimintie 13 (40, 20 mk).

Espoonlahden teatteri: Arsenikkia ja vanhaa pitsiä klo 17 Matinkylän monitoimitalossa Matinraitti 17 (40, 25 mk).

Teatteri Hyökyvuori: Nancy klo 17 Espoonlahden kauppaoppilaitoksessa Rehtorintie 11 (25 mk).

musiikki

Folke Forsman soittaa Frescobaldin Messa Della Domenican klo 18 Olaus Petrin kirkossa (vapaa pääsy).

Ikkuna Eurooppaan, laulelmia meiltä ja muualta klo 19 Kanneltalon konserttisalissa Klaneettitie 5; laulu Hannele Widomski, kitara Matti Wallenius (30 mk).

Nuorison taidetapahtumaa vietetään klo 10-19 Espooon Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa. Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen yhteisessä aluetapahtumassa soittaa yli 300 nuorta, jotka ovat syntyneet 1973-83.

rock, jazz, muut

Hunajamelonit soittaa Cafe Nouveaussa (20 mk).

Paha kurki , Samaan aikaan toisaalla ja Hääppöset soittavat Prole-klubilla (20, 10 mk).

Sunday Prize ja Insert The Rain Drops esiintyvät Shadowklubilla.

Keskustelumusiikkiorkesteri esiintyy Cafe Engelissä.

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   Lautakunta tyrmäsi Helsingin suurmoskeijan: tonttia ei varata, pääsyynä hankkeen rahoituksen alkuperä

  3. 3

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  4. 4

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  5. 5

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  6. 6

   Helsingissä rytisee nyt pelti, märkä lumi kaatanut kymmeniä puita – kolareita eri puolilla Suomea

  7. 7

   Espoon ja Vantaan bussilinjoja saatetaan joutua katkaisemaan lumen takia – Espoossa yhä lähes 5 000 taloutta ilman sähköä

  8. 8

   Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan

  9. 9

   Kaarina Hazard nauraa asianajajan välityksellä uhkailevalle miehelle #MeToo-keskustelussa – ”Kasvoton valta yrittää sabotoida naisten järjestäytymis­yritykset”

  10. 10

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  11. Näytä lisää
  1. 1

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  2. 2

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  3. 3

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  4. 4

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  5. 5

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  8. 8

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  9. 9

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  10. 10

   Potilas ohjattiin päivystyksestä sydänfilmiin Vantaalla, parkkisakko mätkähti – Viranomainen tiukkana: Sakon saa anteeksi ”jos joutuu tyyliin suoraan leikkaussaliin”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää