Kaupunki

Minne mennä

Tilaajille

Suomalaisille ja ulkomaisille nuorille tarkoitetun Cafe Lighthousen salsakurssille mahtuu vielä. Se pidetään keskiviikkoisin klo 15-16 ja maanantaisin klo 16-17 heinäkuun loppuun asti osoitteessa Porthaninkatu 2. Kertamaksu on 10 markkaa. Torstaisin klo 16-19 samassa talossa toimii nuorten taidekerho. Akvarellikurssi 27.6.-1.7. maksaa 50 markkaa. Ilmaiselokuvien ohjelmistossa on Paistetut vihreät tomaatit maanantaihin asti arki-iltaisin klo 17 alkaen, ja aamiaisen saa 15 markalla joka aamu klo 7.30-11.30. Lisätietoja voi kysyä numerosta 70992591.

Katajanokan Sinisessä Verstaassa, Linnankatu 10, alkaa klo 8 tilaisuus, jossa keskustellaan noin puolentoista tunnin ajan nuorisotyöttömyydestä ja nuorten työllistämisestä. Paikalla on ministeriöiden virkamiehiä ja poliitikkoja sekä Sinisen Verstaan työharjoittelussa olleita tai olevia nuoria. Verstas järjestää puolen vuoden kursseja työttömille ja ammattitaidottomille nuorille.

Sosiaalisen kognition vaikutuksesta uskomiseen puhutaan Skepsis ry:n tilaisuudessa klo 18 Porthanian luentosalissa III. Alustajana dosentti Marjaana Lindeman-Viitasalo. Vapaa pääsy.

Hallintosopimukset ympäristöoikeuden välineenä on aiheena Suomen Ympäristöoikeustieteen seuran tilaisuudessa klo 18 Säätytalolla, Snellmaninkatu 9-11, huone 8. Alustajana tutkija Kari Marttinen.

Tieteen vastuu luonnosta, eläimistä ja tulevista sukupolvista -seminaari alkaa klo 14 Metsätalon luentosalissa M3, Unioninkatu 40 B. Seminaarin järjestävät Ympäristöfilosofian projekti ja Vihreä Elämänsuojelun liitto.

Euroopan vasemmiston nykypäivän ongelmat ranskalaisen filosofin Roger Garaudyn aiheena klo 18 Helsingin työväentalon audistoriossa, Paasivuorenkatu 5.

Yhteislauluja lauletaan klo 19-20 Koivukylän Kirnussa, klo 18 Kontulan Lampipuistossa ja klo 11.30 Kinaporin palvelukeskuksessa, Kinaporinkatu 9 A.

Kävelykierrokselle Hietaniemen hautausmaan vanhaan osaan lähdetään klo 17.30 vanhan kappelin edestä Marian sairaalaa vastapäätä. Kierros maksaa aikuisilta 40 ja lapsilta 20 mk.

Ympäristökeskus järjestää opastetun iltakävelyn Talin kartanon maille. Lähtö klo 21 Ulvilantien ja Taiteentekijäntien risteyksestä. Paikalle pääsee busseilla 18 ja 52.

Helsingin pitäjän kirkonkylän kävelykierroksella järjestetään ruotsinkielinen opastus. Kierros lähtee kirkkoaukiolta klo 17.30.

Savityökurssi palvelukeskus Foibessa alkaa tänään ja jatkuu perjantaihin saakka klo 12-16. Osoite on Sairaalakatu 7, Vantaa.

Valtatie 3 kehittämisen välillä Haaga -Vantaankoski ensimmäinen suunnittelunäyttely järjestetään Kanneltalossa, Klaneettitie 5. Paikalla on tielaitoksen, kaupunkien ja konsultin edustajia tänään ja huomenna klo 16-19 ja perjaantaina klo 15-18.

Musiikkia kirkoissa: Kati Ylönen laulaa ja Esa Ylönen soittaa urkuja klo 19 Karunan kirkossa Seurasaaressa. Onyx-yhtyeen gospel-ilta klo 20.15 Malmin kirkossa. Organa Laurentii -konsertti klo 20 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa, uruissa Martti Sirviö (ohjelma 20 mk).

Nostalgia-yhtye esittää kreikkalaisia lauluja klo 19 Aino Acktén huvilalla Tullisaaressa (vapaa pääsy).

J. Karjalainen yhtyeineen Tavastialla klo 22 (50 mk).

Heads & Bodies Honky Tonk Cafessa klo 23.

View Point Shadow-klubilla klo 22.

Tone Kings vieraineen Soul Of The 70's -klubilla Josassa klo 23.

Hansu Salo Short People Duo Bar Fat Mamassa (10 mk).

Oceanfloor ja Liquid Ambush Bar Fat Mamassa (20, 10 mk).

Nalle Lindström , Esa Pethman ja Marle & Friends Storyvillessä klo 22.

Jarkko Toivonen & Jacaranda Trio Hot Tomato Jazz Clubilla klo 22.

Jorma Weneskoski Dynastia ja Anneli Saaristo Espan lavalla klo 17.

Hott File Cantina Westissä klo 22.

Tango Parisien - Anne Nielsen laulaa ja Merja Ikkelä soittaa hanuria Kahdessa Kanassa klo 21 (35 mk).

Profiiliteatteri: Cul-de-Sac klo 19 Kulosaaren nuorisotalossa Kyösti Kallion tie 1.

Espoon kesäteatteri (Hypnos-projekti), Järvenperäntie 1-3: Hullun kuninkaan maa klo 19 (40, 30 mk).

Keravan teatteri: Nuori mylläri klo 19 Keravan kartanossa Kivisillantiellä (40, 30 mk).

Teatteri Pesä: Madam Lillin Salonki klo 19 Keravan Saleniuksenmäellä Ahjontien tuntumassa (35 mk).

Pikku-Peacock, Linnanmäki, Tivolitie: Robinson ja Perjantai klo 18 (40, 25 mk).

Runopuhelin 10043: Liisa Laukkarinen lukee runonsa Tämä hämärän maa ja Isä tuli myyneeksi maan.

Viikon runo 9700-3288: Kevättä ilmassa; Seija Jokela lausuu Juha Mannerkorven runoja.

Suomen Kansallisooppera, Helsinginkatu 58: Kauden päätöskonsertti klo 19, johtaa Miguel Gómez-Martínez (Mahlerin Sinfonia n:o 7 E-molli). Normaaliliput 180-50 mk.

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48: Osvaldo Requenan tangoryhmä Argentiinasta esiintyy klo 19.30 (75, 55 mk).

Vantaan Kansantanssijat esittävät suomalaisia kansantansseja klo 19 Tomtebossa Tamminiementie 1 (20 mk).

tapahtuu musiikki rock, jazz, muut teatteri ooppera tanssi

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Suurmoskeijahanke sai pakit Helsingissä, puuhanainen uhkaa viedä moskeijan muualle: ”En ole käynyt yhtäkään järkevää keskustelua yhdenkään poliitikon kanssa”

  2. 2

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  3. 3

   Edis Tatli johtaa EM-ottelua Francesco Pateraa vastaan – HS seuraa

  4. 4

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  5. 5

   Äärimmäisen vaikean My Summer Car -pelin suomalainen tekijä ansaitsi yli puoli miljoonaa euroa – Hittipeli on ”käytännössä tyhmää sekoilua kännissä”

  6. 6

   Väitteet siitä, että presidenttipari ei kutsunut Linnan juhliin kulttuuriväkeä, ovat totaalista hölynpölyä

  7. 7

   Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on niin hyvä, että se pääsee jo lähelle alkuperäistä trilogiaa

  8. 8

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  9. 9

   Egyptiläinen laulajatar söi musiikkivideolla banaania alusvaatteissaan – tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan siveettömyydestä

  10. 10

   Paloasema ilman sähköä Espoossa – Helsingissä piti tarkistaa, onko ratikka vielä kiskoilla vai ei

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tarina opiskelijanaisen täysin surkeasta seksiyöstä nousi maailmanlaajuiseksi hitiksi – Miksi annamme huonon seksin tapahtua?

  2. 2

   #Metoo-kampanja voi lannistaa ujot ja kokemattomat pojat

  3. 3

   Venäjä saattaa antaa Ruotsille ikävän joululahjan: Iskander-ohjuksia naapuriin – Mutta miksi ohjus­kohut hymyilyttävät Venäjän tuntevia suomalais­sotilaita?

   Tilaajille
  4. 4

   Sikarin muotoista asteroidia tarkkaillaan radioteleskoopilla – se on niin outo, että siinä voisi olla merkkejä vieraasta sivilisaatiosta

  5. 5

   Kiinalaismedia: Hurjia selfie-kuvia harrastanut mies putosi pilvenpiirtäjästä ja kuoli

  6. 6

   Vuosikymmeniä paraatipaikalla polkuhintaan kirjoja myynyt antikvariaatti kaatui Helsingin kaupungin vuokran­korotuksiin – ”Olemme pelanneet tähänkin asti minimikatteella”

  7. 7

   Ensin Vantaa kaatoi tonnikaupalla lasten ruokaa roskiin, nyt kaupunkilaiset maksavat siitä miljoona euroa – ”Käsittämätön virhe”, luonnehtii poliitikko

  8. 8

   Mielikuva automarketissa ravaavasta ”prisma­perheestä” lykkää lapsen­tekoa – kolme–nelikymppisten ruuhka­vuodet pakkautuvat yhä lyhyempään jaksoon

  9. 9

   Suomalaismies vaati Googlelta 120 000 euron korvauksia henkisestä kärsimyksestä, kivusta ja särystä, mutta joutui itse maksajaksi

  10. 10

   Ultra Bran jälkeen Vuokko Hovatta menetti ensin lapsen ja sitten miehensä: ”On lohdullista tietää, että aika kauheistakin asioista voi selvitä”

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Helsinkiläis­nainen otti kuvan pyörä­tielle pysäköidystä paketti­autosta – autosta tuli poliisi ja vei ilman henkilöllisyys­todistusta liikkeellä olleen naisen putkaan

  2. 2

   Kuvia Suomesta, osa 27: Mikko Suutarinen valokuvasi kuljettajia, jotka muistuttavat ajoneuvojaan

  3. 3

   Alma on julkaissut musiikkia vain vajaat 17 minuuttia – Onko hän todella kansain­välisesti menestynein suomalainen artisti?

   Tilaajille
  4. 4

   Tämä kysymys kysytään lähes jokaisessa työhaastattelussa, sillä se paljastaa työntekijästä paljon – Näin vastaat siihen oikein

   Tilaajille
  5. 5

   Toimittaja kyykkäsi viikon ajan: asennon vaikeus ja kivistys yllättivät, muiden kummastelu ja muotikin haittasivat – lopulta käteen jäi uusi, terveellinen tapa

   Tilaajille
  6. 6

   Onko tässä Linnan juhlien hervottomin kuva – Oletko koskaan nähnyt Timo Soinia yhtä onnellisena?

  7. 7

   Kyykky on tämän hetken kovin hitti – Tätä Mariah Careyn kyykkyasentoa on vaikea päihittää, ja siksi fanit rakastavat sitä

  8. 8

   HS:n lukijat äänestivät suosikkinsa Linnan juhlien näyttävimmistä puvuista – kärki­viisikossa säihkyviä paljetteja, upeita laahuksia ja Suomen leijonalla koristeltu housupuku

  9. 9

   Kummelin Heikki Silvennoinen on ymmällään ja otettu sketsinsä maailmanlaajuisesta suosiosta: ”Pääasia, että ihmiset nauravat”

  10. 10

   Viiden lapsen isä Topi Linjama erosi vanhoillislestadiolaisuudesta ja puolustaa nyt isien asemaa – Isä on monessa perheessä juoksupoika ja äiti projektipäällikkö, hän sanoo

   Tilaajille
  11. Näytä lisää